Kauneushaaste

Sain Suortuva -blogin Nannilta kiva kauneutta ja kosmetiikkaa koskevan haasteen, ja koska kosmetiikkajuttuja on ollut tarkoitus kirjoittaa muutenkin oli mukava aloittaa postaukset tällä haasteella.

1. Varhaisin meikkimuistosi
Ala-asteen discot, joihin sain ensimmäistä kertaa luvan laittaa hieman sinistä luomiväriä ja ripsiväriä. Se tuntui hurjan aikuiselta. Muistan kun käytin ala-asteen discoissa aina samaa Citymarketista ostettua vaaleansinistä rinkkatoppia. Voi noita jännittäviä aikoja! :D


2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
Ainoastaan jotain satunnaisia huulipunia, joita aina kertyy laukkuun yleensä viikonlopuilta. En koskaan kanna arkena mukanani mitään meikkejä, vain juhliin saatan ottaa silmienrajauskynän ja ehkä peitetuotteen mukaan.

3. Lempituoksusi
Jo kohta seitsemän vuoden ajan on suosikkini ollut Chanelin Chance Eau Tendre jota on vaikea päihittää! Olen tosi kranttu hajuvesien suhteen ja minun täytyy tuumia hajuvesiä pitkään, jotta voin olla varma etten saa kyseisestä tuoksusta migreeniä. Minulla on tämän lisäksi myös muutama muu hajuvesi, mutta tästä en aio luopua niin kauan kuin tätä vain kaupasta saa.


4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Kauneusvinkit ei todellakaan ole vahvinta alaani, mutta paras vinkkini koskee varmasti kulmakarvoja. Jos mahdollista, niin älä nypi kulmakarvoistasi ohuita viiruja tai muuten hassun muotoisia vaan kasvata kulmakarvojen luonnollinen muoto takaisin tai pyydä niiden muotoiluun apua ammattilaiselta. Kulmakarvat ovat mielestäni kasvojen tärkein osa ja olen iloinen etten koskaan ole erehtynyt kulmakarvoihini hajakarvojen poistoa kummemmin koskemaan. Toinen vinkkini koskee hiusten värjäämistä: älä värjää. Oma tukkani on paksuuntunu huimasti ja kunto parantunut, kun ole lopettanut hiusteni vaalentamisen. Myös föönaamista ja suoristusrautojen käyttöä kannattaa liiassa määrin välttää.

5. Uusin kosmetiikkalöytösi?
Viimeksi ostin Maybellinen Master Strobing Stickin, joka on osoittautunut käytössä onnistuneeksi ostoksi. Olen täysin toivoton mitä näihin kuultotuotteisiin tulee ja tykkään siis aina kokeilla uusia tuotteita vaikka vanhojakin olisi jäljellä. Typerää, myönnetään, mutta sallittakoot. Myös Isadoran Volume Lash Styler ripsivärille on annettava kunniamaininta, ihan loistava löytö jonka sain lehtitilauksen kylkiäisinä! Ostan tätä varmasti jatkossa.


6. Ikimuistoisin virheostoksesi?
Mitään kamalaa kosmetiikkaostoa en muista, mutta nuorena kun värjäsin hiuksiani tummanruskeaksi tuli tehtyä melkoisia virheostoja. En koskaan muistanut mitä L'Oreal Casting Creme Glossin sävyä käytin, joten ostin aina summassa uuden. Silloin tällöin ostin mahongin värisen sävytteen joka sai hiukseni aivan punaisiksi, mikä ei todellakaan ollut tavoite. 

7. Meikkivoiteella vai ilman?
Jos olen menossa jonnekin muualle kuin salille, niin meikkivoiteella. Minulla on melko epätasaisen värinen iho ja ohut kerros tasoittavaa meikkivoidetta tekee ilmeelle ihmeitä. En tykkää pakkelimaisen peittävistä voiteista sillä epäpuhtauksia minulla on yleensä melko vähän, mutta sävyä on kiva hieman tasoittaa.

8. Eyeliner vai kajal?
Eyelineria tulee enemmän käytettyä, sillä kajalilla saan helposti suttuista jälkeä. Ja nyt en puhu mistään kivasta smoky eyestä... Lisäksi katkaisen aina kajaleista sen terän, argh!

9. Tuote jota ilman et tulisi toimeen?
Kulmakynä tai joku muu kulmatuote. Huolitellut kulmat ovat meikkini kulmakiviä ja omat kulmani ovat etenkin tuosta alkupäästä kovin hennon väriset, niin kaipaavat ne hieman vahvistusta. Olen luottanut jo useamman vuoden Yves Rocherin kulmakynään. Jos etsit täydellistä kylmänsävyistä kulmakynää kurkkaa kylmäkynä sävyssä 2. Cendré*

10. Tuote jota haluaisit kokeilla?
Aina on kiva kokeilla uutuuksia, mutta nyt minulle ei tule mieleen mitään uutuutta jota haluaisin testata kun tuo Strobing Stick tuli ostettua muutama viikko sitten. Lumenen uudistuneet tuotteet kiinnostaisivat kyllä! 

Olisi hauska kuulla sinun varhaisin meikkimuistosi tai henkilökohtainen kauneusvinkkisi? :)

1 kommentti

  1. Ihanaa kun otit haasteen vastaan 😙😙
    Aark niitä yli ohuiksi nypittyjä kulmia tai vastaavasti nyt nuorilla näyttää olevan muotina megapaksut ja oikein värjätyt kulmat 😣😣😣

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.