Ihana sunnuntai

Tiedättekö, minulla on sellainen typerä tapa alkaa jo sunnuntaina hieman masistelemaan sitä, että seuraavana päivänä koittaa arki. Miksi! Sunnuntai on vielä kokonaan vapaa, josta tulisi nauttia ilman huolta huomisesta. Olen yrittänyt päästä tästä tavasta eroon, mutta vielä on kyllä tekemistä. Tänään heräsimme jo aikaisin ja olin ennen kymmentä ehtinyt jo imuroida ja syödä aamupalan. Ei ollenkaan minulle normaalia sunnuntaisin. Etenkään siivoaminen, josta en tykkää en sitten ollenkaan. Kevätaurinko kuitenkin paljasti eilen lattialla pyörivät pölypallerot, joten imurointi tuntui todella helpottavalta. Herätessäni ihmettelin myös kuinka eilen ostamamme narsissi oli jo aukaissut kukkansa! Minä kun valitsin sellaisen joka oli vielä vasta nupulla, jotta se kestäisi pitkään. No onneksi nämä narsissit ei paljoa maksa, vaikka joutuisinkin ostamaan useamman ennen pääsiäistä. Pääsiäiseen onkin nyt enää kuukausi aikaa ja voi miten tuota odotankaan! Pääsiäinen on kyllä lempijuhliani, meillä kun se liittyy hyvin kiinteästi mökkeilyyn, ja on niitä harvoja hetkiä kun mökillä ehtii olla pidempään kuin vain hätäisen viikonlopun. 

Sunnuntain suunnitelmissa olisi lähteä luistelemaan jääradalla. Poikaystäväni osti minulle lahjaksi uudet luistimet, ihan hokkarit kuulkaas! En ole koskaan luistellut hokkareilla, joten vähän jännittää mitä siitä tulee, luotto itseeni on kyllä kova. Eikös se ole vähän niinkun luisteluhiihtoa, niin ainakin toivon, heh. 

Oikein mukavaa sunnuntaita teille :)

3 kommenttia

 1. Onko kukkaruukkuna Kastehelmi purkki? Kiva käyttöidea kauniille purkille! Minä en ole keksinyt sille muuta säilytettävää kuin karkit, ja nehän ei tunnetusti kauan säily :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on just se! Keksin joku pari vuotta sitten laittaa narsissiruukun tuohon purkkiin ja sen jälkeen purkki onkin toiminut lähinnä kukkapurkkina :D Saa tosiaan kauniin purkin useammin käyttöön!

   Poista
 2. Tiedätkö, mie olen ihan samanlainen. Sunnuntai on viikon ahdistavin päivä. Huoh

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.