Tapettia vierashuoneeseen

Viikonloppuna kävin meillä kylässä olleen ystäväni Lauran kanssa syömässä Cafe Roosterissa, jonka tapettia ihastelin jo Instagraminkin puolella (@lindakaup). Kyseessä on marokkolaishenkisten laattojen näköinen tapetti, en tiedä laatoille oikeaa nimitystiä, mutta näyttävät kollaasin ylävasemman tapetin tyylisiltä. Tapetteja meillä olikin edellisessä kodissa parilla pienellä seinällä ja nyt mietin pitäisikö meidän vierashuoneeseen tuoda vähän piristystä erikoisemmalla tapetilla. Vierashuoneen seinällä on edelliseltä omistajalta kaappi, jossa tällä hetkellä säilytän niitä vähäisiä häitä varten ostettuja juttuja, mutta viimeistään häiden jälkeen saa tuo kaappi kyytiä. Seinä täytyy varmasti käsitellä joka tapauksessa ruuvien jälkeen, joten tapetointi voisi siinä vaiheessa olla hyvä idea. Tapetointi kun on mielestäni jopa maalaamista helpompaa, sillä ainakin minä olen siinä touhussa ihan toivoton eikä tasaista jälkeä tule millään. En varmaankaan uskaltaisi käyttää tuota mainitsemaani  tyyliä laatoituksessa, sillä se on paljon pysyvämpi ja kalliimpi valinta, sillä laattoja ei tuosta noin vain vaihdeta. Tapetti on kuitenkin helppo vaihtaa tai poistaa.


Löysin etsimäni kaltaisen tapetin heti ensimmäisestä kaupasta, sillä muistelin Elloksella olleen myös tyylikkäitä tapetteja myynnissä. Löysin monia muitakin kivoja vaihtoehtoja ja saapa nähdä mikä tyyli miellyttää siltten kun tapetointi olisi ajankohtainen. Tuo ylävasemman tapetti näyttää kyllä tosi raikkaalta ja sopisi varmasti sille seinälle mihin olen sen ajatellutkin. Myös tuo alaoikean sametilta näyttävä tapetti puhuttelee myös jostain syystä lujaa, kuten tuo yläoikean isokukkainen tapettikin. 

Koko tapettivalikoiman löydät täältä. Löytyisikö teiltä vinkkejä, missä olette nähneet ylävasemman kaltaisia tapetteja? Minä en ole vielä onnistunut muualta löytämään, mutta näkisin mielelläni muitakin vaihtoehtoja.

(linkit mainoslinkkejä)

10 kommenttia

 1. Minäkin olen ihastellut Ellokselta tuota ensimmäistä tapettia. Ihana on myös tuo viimeinen tumma tapetti. Meilläkin pitäisi tapetoida ja harkinnassa on musta-valkoinen Cole & Sonin cowparsley, joka on klassikko 50-luvulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mainitsemasi tapetti ei ollutkaan tuttu, minä en tapeteista juurikaan tiedä, en merkeistä enkä klassikoista! :) Googletin sen ja näyttää hyvin samalta mitä äitini kodissa vierashuoneessa on! Tosi kiva!

   Poista
 2. Et ole ilmeisesti käynyt vielä seinäruusu.fi -sivuilla. Siellä niitä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole, kiitos vinkistä, pitääkin myöhemmin tänään tutustua! :)

   Poista
 3. Heitin sulle haasteen, löytyy blogistani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! Toteutan varmasti heti kun löytyy aikaa! :)

   Poista
 4. https://www.muralswallpaper.com/wall-murals/textured-wallpaper-murals/

  Hei, tuolta löysin monenlaisia kivoja tapetteja. Myös noita marokkolaishenkisiä.

  VastaaPoista
 5. Moi,

  Olen käsittänyt, että olet KTM koulutukseltasi.

  Harrastatko sijoittamista tai ekonomille monesti tyypillistä tarkkaa taloudenpitoa tai muuten vain eläketurvaan varautumista?. Postaus tästä aiheesta olisi mielenkiintoinen, sillä olen itse miettinyt vasta työelämään päätyneenä aloittaa pienimuotoisen pitkäjänteisen sijoittamisen.

  Kiitokset hyvästä blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oikein olet käsittänyt :) En tiennytkään että ekonomille on monesti tyypillistä tarkka taloudenpito :D Tarkka olen kyllä rahoistani, mutta sijoittamiseen tai eläketurviin en ole vielä tutustunut, vaikka tiedän että pitäisi! Sillä pienelläkin summalla kuussa saa pitkällä tähtäimellä tosi suuren summan talteen! Näihin asioihin pitääkin perehtyä heti häiden jälkeen, kun talous palautuu normaaliin balanssiin :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.