Nimikemut

Tälle viikonlopulle oli suunnitelmat valmiina, kun eilen lauantaina hyppäsimme autoon ja kurvasimme kohti Siilinjärveä ja pienen pojan ristiäisiä. Poikaystävästäni kun tuli vastikään toistamiseen eno. Viimeiset viikot oltiin arvailtu pojan nimeä ahkeraan ja oltiinkin varmoja arvauksemme osuvan oikeaan, mutta metsään mentiin. Jos me joskus lapsen saamme, en tiedä osaisimmeko pitää nimen salaisuutena - ainakaan itsestäni en menisi takuuseen!

Tänään sunnuntaina ollaan käyty jo perinteeksi muodostuneessa CyklingPump tunnilla ja sen jälkeen herkuteltiin tortilloilla. Ensi viikolla olen tiistaista torstaihin työmatkalla, joten tämä sunnuntai on ihan kiva viettää rennoissa tunnelmissa voimia viikkoon keräten. Helmikuun viikonloput onkin sitten kaikki jo valmiiksi suunniteltuja, kun ensi viikonloppuna saan ystäväni Lauran kylään, sitä seuraavana suunniteltiin lähtevämme mökille ja helmikuun viimeisenä viikonloppuna lähdetään Lahteen katsomaan hiihdon MM-kisoja. Ollaan molemmat innokkaita penkkiurheilijoita mitä talviurheilulajeihin tulee ja ennen joulua ostettiinkin liput Lahteen. Tosi hauskaa nähdä tällainen tapahtuma paikan päällä, aiemmin kun en vastaavissa tapahtumissa ole ollut. 

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille :)


Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.