Kevätgarderobi

Mihin tämä aika kuluu? Tuntuu ettei blogille riitä nyt arkena millään aikaa, ja viikonloppuna jos on jotain reissua tai muuta täytettä, ei blogille jää viikosta mitään aikaa. Harmittaa! No ehkä tämän viikon jälkeen helpottaa. Tuleva viikonloppu menee vielä reissunpäällä, kun lennämme huomenna Helsinkiin ja viikonlopun agendana on seurata hiihdon MM-kisoja Lahdessa! En ole koskaan ollut vastaavassa tapahtumassa, joten jännä päästä seuraamaan kisoja ihan paikan päälle. Onko teistä kukaan tulossa?

Tässä viime viikkojen aikana päivä on ihan huomaamatta pidentynyt, mikä on saanut hymyn huulille useampaan otteeseen. Kovia pakkasia ei ole juurikaan ollut ja säät ovat olleet helmikuuksi hyvinkin miellyttävät ja aurinkoiset! Tulisikohan kunnon kevät ja etenkin kesä tänä vuonna ajoissa?


pusero Marimekko // housut Pieces // nahkatakki By Malina // aurinkolasit Ray-Ban
takki Selected Femme // tennarit Adidas // college Gant // mekko Esprit
loaferit Billi Bi // farkkumekko Saint Tropez // farkut Topshop

Kevätgarderobia en juurikaan ole vielä päivittänyt, tosin uusia tennareita olen tilannut testiin useammatkin, mutta joutunut palauttamaan sopimattomina takaisin. Miten voi olla mukavien ja hyvännäköisten tennarien löytäminen tänä vuonna niin vaikeaa? Pitkät takin ihastuttavat vielä talven jälkeen, ja tietenkin joka vuotinen pohdinta on tuon nahkatakin kanssa... Näyttää niiiin hyvältä muilla, mutta ei minulla. Elättelen yhä toiveita, että en vain ole vielä kokeillut sitä oikeaa. Vaaleat rennot farkut tulee olemaan must hankinta ja viime keväänä ostetut Massimo Duttin loaferit varmasti myös tulevan kesän käytetyimmät!

Toivottavasti ensi viikolla palaan blogin pariin hieman aktiivisemmalla rytmillä! :)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.