Hyvä olo morsiammelle

Postaus toteutettu yhteistyössä Oulun Sokos Hyvä Olon kanssa.

Häitä suunnitellessa on yksi ollennainen osa hääpäivää morsiamen kaunistautuminen. Minä olen surkea mitä meikkaamiseen tulee, enkä osaa laittaa itselleni edes lettiä, joten annan suosiolla nämä hommat ammattilaisten käsiin. Haluan ehdottomasti, että sekä meikki että kampaus tulee samasta paikkaa, jotta vältytään turhalta säätämiseltä ja säästyy myös aikaa, sillä en halua herätä hääpäivänä ennen kukon kiekaisua vaan nauttia kunnon yöunista!


Ouluun viime vuonna avatun Sokoksen yhteydestä löytyy upean valoisa Hyvä Olo kauneushoitoja ja parturi-kampaamo, joka tarjoaa morsiamelle ihan kaiken mitä kaunistautumiseen voi kuvitella tarvitsevan. Kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, kampaus, meikki, rakennekynnet tai kynsien kestolakkaus, ripsipidennykset, sokeroinnit ja vaikkapa kulmien kestopigmentoinnit - kaikki samoista tiloista. Tämä mukavuudenhaluinen morsian nostaa peukkua.

Olen käynyt Hyvä Olossa aiemmin pari kertaa kampaajalla sävyttämässä tukkaa ja viime kesänä otin hiusten freesauksen yhteydessä pikakampauksen kun varasin ajan kätevästi itse juhlapäivälle. Kuten sanottua, jos minulta ei luonnistu edes letin tekeminen, niin maksan mieluusti kampaamokäynnin yhteydessä tehtävästi pikakampauksesta 25 euroa.


Nyt pääsin yhteistyön merkeissä testaamaan myös kauneushoitolapuolen kasvohoidon merkeissä. Varasin netistä sattumanvaraisen hoidon, sillä ne eivät olleen aikaisemmin minulle tuttuja. Varaukseni oli Outille, ja hän kysyikin heti, että haluanko välttämättä juuri sen minkä olin varannut, vai saako hän päättää mitä tehdään kun on arvioinut ihoni. Ei olisi tarvinut edes kysyä, mutta juuri tällaista palvelua kauneushoitolasta odotankin, sillä totta kai luotan mielelläni ammattilaisen arvioon. Ei nimittäin ole aina taattua, että tällaista palvelua saa, kokemuksia muustakin on.

Minulle tehtiin kasvohoito suomalaisella, Helsingissä valmistettavaa, Ekopharma luonnoskosmetiikkasarjalta, joka osoittautuikin tosi mielenkiintoiseksi uudeksi tuttavuudeksi. Ekopharman ihonhoitotuotteiden pohjana ovat suomalaiset marja- ja kasviuutteet. Ekopharma on ammattikosmetiikkasarja, joten se löytyy Hyvä Olossakin kauneushoitolan puolelta. Minulle käytettiin Outin diagnoosin jälkeen ärtyneelle ja herkälle iholle tarkoitettua suojaavaa ja vahvistavaa herukka-sarjaa. Diagnoosi ei yllättänyt, sillä johan nämä punoittavat posket ja nenä on ärtymyksestä kielinytkin. Hoito oli supermiellyttävä ja taisinpa viimeisen kasvonaamion aikana pikkaisen torkahtaakin. 

Kiinnostuin Ekopharmasta niin, että ostin Outin suosittelemana näin alkuun herukka-sarjan herkän ihon kasvoveden ja Rosacea hoitogeeli, mikä voisi olla apu ihon ärtymykseen ja tulehdustiloihin. Tarkoituksena on täydentää herukka-sarjaa myös hoitovoiteella ja puhdistusemulsiolla vielä myöhemmin. Hintaa tuotteilla oli 24,50€/kpl, eli ammatti- ja luonnonkosmetiikaksi hyvin lompakkoystävällinen sarja.


Sain Outilta myös vinkin panostaa hyvälaatuisiin Omega3-tabletteihin ja käyttämään kuuriluontoisesti maitohappobakteereita, sillä niinhän se on että ihon hyvinvointi lähtee sisältä päin. Valittelin, että Omega3:sta tulee minulle huono olo, ja sainkin kuulla että olin todennäköisesti käyttänyt vain huonolaatuisia valmisteita. Sain suositukset Eskimo-3 Pure Omega3-tableteista ja Puhdistamon maitohappobakteereista. Sokos Hyvä Olossa on valtava osasto luontaistuotteita, johon kannattaa käydä tutustumassa.


Bongasin käynnillä pari kivaa tarjousvinkkiä myös teille oululaisille lukijoille jaettavaksi! Kaikki Hyvä Olon palvelut saa S-Etukortilla -20% alennuksella helmikuun ajan. Lisäksi toinen alennus minkä bongasin oli Moroccan Oil tuotteet, jotka puolestaan oli S-Etukortilla helmikuun ajan -25% tarjouksessa.

Varaukset onnistuvat kätevästi nettiajanvarausjärjestelmästä täältä
tai numerosta 044 4050 750

Tulemme tekemään yhteistyötä Hyvä Olon kanssa myös jatkossa ja luvassa on myös teille kivoja juttuja :)

4 kommenttia

  1. Miksi ihmeessa Ekopharma on lisännyt näihin, viittävaille jopa tyylikkäisiin purkkeihin, tuon nolon clip-art -kuvan?!

    VastaaPoista
  2. No joo oon ehkä samaa mieltä, että ilman noita marjojen kuvia ois tyylikkäämmät. Onneksi ne ei kuitenkaan sisältöä pilaa, ja nyt parin päivän testailujen jälkeen oon tosi vakuuttunut! :) Ehkä noilla kuvilla on tehty oikean sarjan löytö helpommaksi...

    VastaaPoista
  3. Saako ton alennuksen s-etuhinnasta vai normaalista hinnasta?

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.