Välineurheilijan motivaattorit

Mitä urheiluun tulee niin myönnän olevani pahemman laatuinen välineurheilija. Tykkään kivan näköisista ja mukavilta tuntuvista urheiluvaatteista. Kun urheiluvaatteet näyttävät ja tuntuvat hyvältä päällä, tulee niistä itsevarmempi fiilis ja tahto lähteä urheilemaan. Korkeavyötäröiset ja hyvin istuvat jumppatrikoot saa jalat edes näyttämään solakoilta ja kiinteiltä ;) Monesti motivaation puutteessa riittääkin, että laittaa urheiluvaatteet päälle, niin sen jälkeen salille lähtö ei tunnu enää ollenkaan huonolta idealta. Urheiluvaatteiden materiaalin tulee olla hengittävää ja kosteutta iholta poistavaa, jolloin ne pysyy mukavina myös urheilusuorituksen aikana. Merkillä ei sinänsä ole väliä, mutta eniten urheiluvaatteita minulta löytyy Nikeltä, Adidakselta ja H&M:ltä. Viimeisin on hinta-laatusuhteeltaan loistavien urheiluvaatteiden aarreaitta ja jos et vielä ole tutustunut merkin urheiluvaatevalikoimaan, niin suosittelen! H&M:lle suunnistan esimerkiksi silloin, kun etsin uusia urheilurintsikoita tai perus urheilutoppeja.Tällä hetkellä urheiluvaatteissa minua miellyttää musta. Urheiluvaatevalikoimani on hyvinkin neonkirjava, ja tykkäänkin pitää värikkäitä urheiluvaatteita, mutta  nyt olen kaivannut myös ei niin huomiotaherättäviä osia. Ja kun kollaasia katsoo, niin kyllähän nuo mustat vaatteet melko tyylikkäiltä näyttää? Tein pienen inventaarion urheiluvaatteilleni ja heitin muutaman aikansa eläneen retkun roskiin - ehkä ne Rovaniemellä yli 7 vuotta sitten ostetut jumppatrikoot on jo hintansa haukkuneet... Nyt olenkin hieman päivittänyt urheiluvaatteita muutamilla uutuuksilla, ja nyt tekeekin jo tiukkaa valita mitkä trikoot sitä tällä kertaa laittaisi jalkaan. Pitää urheilla monena päivänä viikossa, niin saa käyttää useampia housuja ;)

Toimiiko uudet treenivaatteet myös teillä motivaattorina?

(linkit mainoslinkkejä)

4 kommenttia

 1. Minä oon ihan samanlainen. Uusilla vaatteilla treenaaminen maistuu aina asteen verran paremmalta.

  VastaaPoista
 2. Toimii! Ja myös Polar M200 on todella hyvä motivaattori :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en edes sykemittaria ole oppinut käyttämään, vaikka sillä saisi treenistä paljon enemmän irti! Pitäisikin kaivaa se tuolta laatikonpohjalta ja kokeilla taas...

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.