Oikeaan aikaan oikeassa paikassa

Tätä minun poikaystävä oli viime viikolla. Sain viestiä että kiinnostaisiko uusi tietokone superhyvällä alella. No kiinnostaisihan se. Kuusi ja puoli vuotta vanha Macbook Proni on ollut jo pitkään lopun edellä. Hyvä kun se jaksoi käynnistyä, kuvien siirtäminen koneelle ja niiden muokkaaminen vei iäisyyden, nettiselain jumitti ja pyörivä tiimalasi oli varsin tuttu näky. Hermo meinasi mennä niin monta kertaa ja kone lentää parvekkeelta alas. Uutta konetta en kuitenkaan vielä ollut ostanut, koska rahaa en ollut siihen vielä säästänyt. Halusin ehdottomasti taas Applen Macin, koska jos edellinen koneeni kesti tosiaan yli kuusi vuotta, luotan merkkiin jatkossakin vaikka kalliita ovatkin. 

Nyt oli kuitenkin pakko tarttua tarjoukseen, vaikka tätä hankintaa en tälle keväälle ollutkaan suunnitellut. Eräs elektroniikkaliike piti loppuunmyynnin Oulussa ja poikaystäväni oli työkaverinsa kanssa käynyt liikkeessä hakemassa jotain juttuja. Siellä oli ollut pari Macbookia jäljellä ja alennusprosentit olivat sellaisissa kymmenissä, ettei niitä ole koskaan tällä merkillä ikinä missään. Ostaa räsäytin siitä sitten uusimman alle kilon painoisen Macbook mallin 12" näytöllä ja kultaisessa värissä, usean satasen säästöllä. Osto taisi tulla juuri oikeaan aikaan, sillä kun aloin kotona päivittää vanhaan koneeseeni uutta käyttöjärjestelmää, ei kone ole sen koommin herännyt henkiin. Toivottavasti koneelle on jotain vielä tehtävissä, sillä muutama tiedosto olisi kiva saada sieltä talteen.

Olkoon tämä syntymäpäivälahja itseltä itselleni, 28-vuotta kun tärähtää täyteen tämän viikon torstaina. 

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.