Hetki ennen hämärää

Vuoden ensimmäiset asukuvat, jopas niissä menikin tänä vuonna pitkään. Viikonloput ovat ainoita aikoja, jolloin asukuvien otto on mahdollista ja nyt ollaan innostuttu käymään aina valosaan aikaan salilla. Meni tiukille, että kerettiin nytkään kuvia ottamaan ennen pimeän tuloa. Mutta ihana huomata päivän oikeasti pidenneen! Kolmeltakaan ei ole vielä pimeää. Ihan pian saadaan nauttiakin jo aurinkoisista kevättalven päivistä, mikä on mielestäni kesän lisäksi Suomen parasta aikaa.

takki Junge
farkut Levi's (täältä* -50%)
kengät Timberland (täältä*)
hattu Global
laukku Gucci

Tämä viikko on mennyt töissä, urheillessa ja lautapeliä pelaillessa. Ystävälläni Karolla oli ihan huippu peli nimeltä Globentrotters, jota ollaan nyt porukalla pelailtu useampanakin iltana. Tosi viihdyttävää ajanvietettä. Etsin kyseisen pelin myös itselleni Huuto.netistä, sillä niin harvoin kyllä törmää lautapeleihin joista innostuu noin paljon. Myös urheilurintamalla menee tällä hetkellä hyvin ja polviongelmatkin on tietyllä tapaa selvitetty, ehkä kirjoittelen niistä kuitenkin vielä oman postauksensa, sen verran paljon kun olen täällä bloginkin puolella tuota polveani manaillut ja vihdoin tällä viikolla sain asiaan kunnollista selvyyttä.

Tänään olisi tarkoitus taas mennä urheilemaan, jos vain lihakset antaa myöten. Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille! :)

PS. Ravintolalahjakortin voittaja on arvottu ja voittajalle on laitettu sähköpostia!

6 kommenttia

 1. Olisi se jotenkin avointa kertoa voittajan nimimerkki aina, näinkin arvokas palkinto kun on kyseessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Osalla ei ole ollut kommentissaan edes nimimerkkiä ja kenenkään sähköpostia en halua yksityisyyssyistä tähän blogiin kirjoittaa, luulisi olevan tämä täysin ymmärrettävää :) Mielestäni on kuitenkin riittävää, että voittaja itse saa ilmoituksen voitosta. Olen toiminut jo pitkään arvontojen osalta näin ja vasta siinä vaiheessa kysellyt voittajan perään nimimerkillä tai sähköpostiosoitteella täällä blogissa, mikäli en ole saanut voittajalta vastausta sähköpostiini.

   Poista
 2. Todella kiva asukokonaisuus! ��
  Kuvien perusteella asutte ihanalla alueella, tuo joenranta on niin mahtavaa aluetta lenkkeillä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia :) Juu, en kyllä ihan heti keksi parempaa asuinaluetta, ollaan tosi tyytyväisiä :)

   Poista
 3. Ootko ollut Fayeen tyytyväinen? :) Onko ottanut väriä itseensä / naarmuuntunut / mokkanahka mennyt huonoksi? Himoitsen yhä edelleen juuri motty grey värisenä mutta mietin sen värin arkuutta :) malli on vaan niin kaunis!

  VastaaPoista
 4. Ei apua miten kaunis asu! Tuo takki, kengät, laukku <3

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.