Herkuttelua Oulun Grill It! -ravintolassa

Arvonta on päättynyt ja voittajalle ilmoitettu sähköpostitse!

Postaus ja arvonta toteutettu yhteistyössä Raflaamo.fin ja ravintola Grill It! Oulun kanssa.

Parasta bloggaamisessa on ehdottomasti ihmiset, joihin olen tämän harrastuksen kautta saanut tutustua. Parhaimmillaan näistä ihmisistä on tullut minulle tärkeitä ystäviä. Sellaisia ovat Karo ja Laura. Meitä yhdistää samat mielenkiinnonkohteet, muun muassa intohimo hyvään ruokaan. Meillä on ollut tapana säännöllisin väliajoin järjestää porukalla kunnon herkutteluiltoja joko ravintolassa  tai jonkun meistä luona - ihan ilman mitään sen suurempaa syytäkään, koska se vain nyt on kivaa höpötellä ja syödä hyvin samalla!

Jokin aika sitten sain kutsun tulla kavereideni kanssa herkuttelemaan Oulun Grill It! -ravintolaan, eikä tyttöjen mukaan houkuttelu ollut vaikeaa. Grill It! sijaitsee Oulun keskustassa vanhan paloaseman rakennuksessa, joka on mielestäni yksi Oulun ihanimmista rakennuksista ja siten tunnelmallinen miljöö ravintolalle. Grill It! on S-Ryhmän ravintola ja löydät sen kuten kaikki muutkin S-Ryhmän ravintolat osoitteesta Raflaamo.fi. Itse olen käyttänyt Raflaamon sivuja usein esimerkiksi Helsingissä ollessani kun olen nälkäpäissäni etsinyt lähellä sijaitsevia ravintoloita ja samoin silloin kun on tarvinut varata pöytä illalliselle täällä Oulussa. Olen tosi mukavuudenhalunein mitä ihan niinkin simppeliin juttuin kuin pöydän varaamiseenkin tulee ja arvostan todella jos pöydän voi varata ja tarpeen tulleen myös peruuttaa suoraan netistä ilman sen kummempia kommervenkkejä.


Menu oli tullut selattua valmiiksi jo etukäteen, kuinkas nyt muutenkaan. Päädyimme tyttöjen kanssa valitsemaan kaikki saman Grill It! Premium -menun, johon alkuruoaksi kuului saaristolaislohta ja västerbotten kreemiä, pääruoaksi klassikko eli pippuripihvi ja jälkiruoaksi suklaakakkua tai crème brûléeta. Valinta osui kyllä kertakaikkisesti nappiin!


Ennen alkuruokaa saimme pöytään leipäkorin ja vitsit miten ihan perinteinen kirnuvoi voi maistuakin kunnon nälässä niin hyvälle! Grill Itissä voin päälle oli ripoteltu sormisuolaa, joka oli aivan ihana lisä voin päälle. 

Saaristolaislohi alkupala oli ulkonäöllisesti kaunis kokonaisuus ja maut olivat herkullisia. Graavikalat ovat yleensäkin suurinta herkkuani, joten tällainen alkupala on todella mieleeni. Annos oli juuri sopiva saamaan nälän heräämään entistä kovemmin, jättäen kuitenkin vielä sen kovimman terän nälästä jäljelle. Alkupalassa oli paahdettuja saarislolaisleipäpalasia, jotka sopivat lohen  kanssa mielettömän hyvin yhteen. 


Pääruoka sisälsi pippuripihvin lisäksi papuja ja pekonia, sekä leppäsavujuustolla maustettua perunagratiinia - lisukevaihtoehtoja oli muitakin ja ne saa valita annokseen itse. Annoimme kokille kunnon haasteen kun tilasimme jokainen pihvin pienellä kypsyys erolla: minä mediumina, Laura medium miinuksena ja Karo medium plussana. Ja jokaisen pihvi oli juuri sellainen kuin pitikin! Olen aiemminkin käynyt syömässä Grill It!:ssä pihviä, joten osasin odottaa loistavaa pihvielämystä. Grill It!:ssä pihvit paistetaan puuhiiligrillissä, mikä antaa pihville hentoisen savun maun ja lisäksi pihvit ovat äärimmäisen mehukkaita. Laura oli meistä ainoa, jolle Grill It!:n pihvit ei olleet vielä tuttuja eikä häneltäkään jäänyt ylistyssanat puuttumaan; myös tämän kulinaristipariskunnan mieskin pitää tuoda ravintolaan pihville. Jos minulta on kysytty minne Oulussa kannattaa mennä illalliselle jos mielessä siintää kunnon pihvi, olen jo aiemminkin suositellut Grill It!:ä ja tämän kokemuksen jälkeen suosittelen sitä aivan ehdottommasti edelleen.


Vaikka alkupala ja pääruoka olivat saaneetkin vatsan jo melko pinkeäksi, onhan jälkkärille aina tilaa kun sehän syödäänkin ihan eri vatsaan! Minä valitsin jälkiruoaksi lempijälkkärini eli crème brûléen ja niin teki myös Karo, mutta Lauran lautaselle päätyi suklaakakku. Grill It!:n suklaakakku paistetaan ravintolassa vasta tilauksen jälkeen, jolloin se on pöytään tarjoiltaessa vielä lämmin ja keskeltä täydellisen pehmeä. Jälkiruokalautaset oli annoksina kauniisti koristeltuja ja mauiltaan täydellinen päätös illalliselle.


Kermana kakun päälle sain mahdollisuuden arpoa teille yhden S-Ryhmän 100 euron arvoisen ravintolahjakortin, jolla joku teistä pääsee maistelemaan esimerkiksi näitä kehuttuja Grill It!:n pippuripihvejä. Ravintolalahjakortti kelpaa maksuvälineenä kaikissa S-Ryhmän ravintoloissa, jotka löydät osoitteesta Raflaamo.fi.

Arvontaan osallistut kommentoimalla kommenttiboksiin, että kenen kanssa sinä lahjakortin käyttäisit ja mitä sinä lähtisit juhlistamaan esimerkiksi juuri Grill It! ravintolassa? Muistathan lisätä kommenttiisi myös sähköpostiosoitteen, jotta saan sinut kiinni mahdollisen voiton osuttua kohdalle :) Aikaa osallistua arvontaan on tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 8.1. asti!

132 kommenttia

 1. Oijoi, onpa hyvän näköisiä annoksia! :) Lahjakortin käyttäisin mieheni kanssa kahdenkeskiseen illalliseen. Voisimme juhlistaa vaikka minun pian edessä olevia 30-v. synttäreitä. :)
  -Jenni
  e-mail: janttjen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 2. Poikaystävän kanssa menisimme juhlistamaan vuosipäiväämme helmikuussa! :) <3 Mielellämme kävisimme testaamassa juurikin tuon Grill it-ravintolan.
  roosa.i@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Käyttäisin lahjakortin laatuaikaan parhaan ystäväni kanssa, juhlistaen samalla hänen pian olevaa syntymäpäiväänsä! :)

  VastaaPoista
 4. Rakkaan avomieheni kanssa menisin ja eiköhän se olisi ilta rakkaudelle, yhdessäololle, yhteiselle ajalle.. Syitä juhlaan tai juhlahetkeen on monia ❤️

  VastaaPoista
 5. Käyttäisin lahjakortin lähimmäiseni kanssa. Juhlistaisimme merkityksellistä päivää.

  kuusimak(at)student.oulu.fi

  VastaaPoista
 6. Käyttäisin lahjakortin avomieheni kanssa juhlistaen synttäreitäni :)

  VastaaPoista
 7. Lähtisin mieheni kanssa juhlistamaan hänen 30-vuotispäivää!

  suvi_rantala@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Sähköpostini unohtui, eli jasmine.ahola-olli@helsinki.fi

  VastaaPoista
 9. Poikakaverin kanssa haluaisin käydä juurikin Grill It!:ssä juhlistamassa ihan vaan sitä että edelleenkin jaksetaan olla tässä ja rakastaa. Viime vuosi oli varsinkin poikakaverille tosi rankka läheisen ihmisen poisnukkumisen takia ni olis ihana yllättää toinen tällaisella - varsinkin kun molemmat tykätään hyvästä ruuasta :) sanna.helmiina(at)dnainternet.net

  VastaaPoista
 10. Lähtisin ehdottomasti parhaan ystäväni kanssa juhlistamaan sitä, että olemme olleet ystäviä tänä vuonna 17 vuotta!! Aivan hullua, sillä ikää meillä on vasta 23 vuotta. Olisi ihana kilistellä ja nauttia hyvästä ruuasta parhaan ystävän seurassa :)

  mirkop@uef.fi

  VastaaPoista
 11. Poikaystäväni oppari valmistuu pian joten sitä menisimme juhlistamaan! :)
  Hanna / haemmauk@gmail.com

  VastaaPoista
 12. lähtisin avomiehen kanssa viettämään yhteistä vapaailtaa :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Jos lahjakortin voittaisin, veisin isäni ulos syömään. Voisimme juhlia kummankin tulevia, keväällä olevia synttäreitä ja nostaa vielä lasillisen äidille, joka ei enää ole täällä kanssamme <3 -Tiina (tiinaeveliina.kauppinen@gmail.com)

  VastaaPoista
 14. No olispas kyllä täydellinen ajankohta! Mehän nimittäin lähettäs ton miehen kanssa juhlimaan mun sunnuntaisia synttäreitä ja meidän 9v yhteiseloa :) Noi jälkiruoat alko todellakin nyt houkutteleen mua... (sallamari.blomberg@gmail.com)

  VastaaPoista
 15. Miehen kanssa lähtisin juhlimaan mun synttäreitä ja harvinaista kahdenkeskistä aikaa :)
  susanna.sarre@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Wau! Kylläpä näyttää hyvälle nuo ruoat! Lahjakortin käyttäisin viemällä mieheni illalliselle. Sen pitkän kaavan mukaan 😊 susankoivisto.sk(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Ystävän kanssa viettäisin illan! :)

  Juzba90@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Miten olemmekaan voineet miehen kanssa pihvin suurina ystävinä missata tällaisen ravintolan Oulusta, vaikka muutaman kerran vuodessa tulee käytyä Oulussa ostoksilla ja aina on ruokapaikka mietinnässä. Joten ehdottomasti lähtisimme mieheni kanssa tänne juhlistamaan ensimmäistä kahdenkeskistä iltaa tyttäremme syntymän jälkeen,josta muuten kohta tulee jo vuosi, joten romanttinen treffi-ilta tulisi kyllä todella tarpeeseen <3

  jennimam(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Herkullisen näköistä! Ja kiva arvonta!

  Käyttäisin lahjakortin poikaystäväni kanssa niinkin kliseisesti kuin vuosipäivän kunniaksi. :) Olisi ihanaa päästä syömään vaikkapa tuollainen kunnon menu Grill It!:ssä... Noista puuhiiligrillissä paistetuista pihveistä on tullut kuultua sen verran kehuja, mutta koskaan ei ole vielä päästy kokeilemaan. :)

  katjaaa00@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Oi näyttääpä hyvältä! :)
  Ollaan miehen kanssa muuttamassa pian Oulun seudulle. Olen haaveillut muutosta niin pitkään. Ehdottomasti sitä pitää juhlistaa.
  hanna8201@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Rakkaan aviomieheni kanssa menisimme juhlistamaan hääpäiväämme. <3

  henna.rantanen84@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Käyttäisin lahjakortin kihlattuni kanssa sekä kutsuisin mukaan myös kihlattuni siskon miehensä kanssa. Juhlistaisimme molempien parien tulevia häitä jo etukäteen sekä keksisimme vieraiden päänmenoksi yhtä ja toista jäynää :) sari.j.jaakola(a)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Käyttäisin lahjakortin illalliseen tulevan aviomieheni kanssa <3 Yhteinen aika on nyt vähissä, joten ravintolatreffit tulisi tosi tarpeeseen.

  suvi_4@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Veisin avomieheni GrillIt!:iin ystävänpäiväillalliselle. Se on myös yhteinen merkkipäivämme, joka on useana vuonna jäänyt arkikiireiden vuoksi taka-alalle. Pääsemme nykyään vain harvoin ravintolaan kahden kesken enkä opiskelijana pysy noin vain tarjoamaan pitkän kaavan illallista molemmille. Olisi ihanaa viedä mies nauttimaan kunnon pihvi-illallinen, kerrankin minä pääsisin yllättämään puolestani hänet pöytävarauksella! :)

  tiia358@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Käyttäisin lahjakortin parhaan ystäväni kanssa synttäreitäni juhlistaen :) paulina.oittinen(at)hotmail.con

  VastaaPoista
 26. Veisin syömään ehdottomasti aviopuolisoni. Juhlistaisimme samalla pari päivää sitten alkanutta työpaikkaani :)

  Reetta, reetta_koo(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Voi miten herkullisilta näyttää ruuat!Lähtisin mieheni kanssa viettämään laatuaikaa. riikkahuh@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Käyttäisin lahjakortin mieheni kanssa juhlistamalla minun tulevia synttäreitä ja jättäisimme meidän pian 3kuukauden ikäisen pojan ensimmäistä kertaa hoitoon siksi aikaa. :)

  katariina.autti@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Rakkaan aviomieheni kanssa juhlistaisimme hääpäiväämme. ❤️

  henna.rantanen84@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Mieheni kanssa irtiottona arjesta lähdetäisiin kaksin viettämään herkullista iltaa. ansku.nappa(a)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Aviomieheni kanssa juhlisimme hänen saamaansa ylennystä. :)
  eeva-k at hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Lähtisin mieheni kanssa ihan vaan kahdenkeskisen ajan viettämiseksi. Siinä samalla juhlittaisiin useampi hääpäivä ym., jotka tässä kiireisessä kolmivuorotyöläisen lapsiperheessä ovat joutuneet "sitku-listalle" aivan liian pitkäksi ajaksi!

  VastaaPoista
 33. Sirpuli unohti sähköpostin eli sipe.anttonen@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Miehen kanssa mentäisiin juhlistamaan ihan vaan arkea ja katsomaan, miltä se entinen työpaikkaani näyttää :)
  jarna2311@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Veisin parhaan ystäväni syömään ja juhlistamaan ystävänpäivää. tipzukka1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 36. Miehen kanssa juhlistamaan yleisesti elämää.

  VastaaPoista
 37. Lahjakortin käyttäisin viemällä äitini kunnon ravintolaillalliselle :) Minun on jo pidemmän aikaa pitänyt tarjota äidille illallinen ravintolassa kiitokseksi kaikesta siitä, mitä hän on vuokseni tehnyt. Äiti on kuitenkin sitä mieltä, etten saisi "tuhlata" rahojani moiseen (äidit :D), mutta tiedän, että hän ilahtuisi varmasti :)
  collanmirella@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Oi, Grill It!:n pihvit on kyllä tosi hyviä! En oo yhtään kertaa joutunut pettymään :)

  Lahjakortilla veisin miehen syömään ja juhlistamaan hänen parin kuukauden päästä koittavia kolmekymppisiään, samalla se olisi myös ensimmäinen kahdenkeskinen treffi-iltamme sitten vauvan syntymän. :)

  VastaaPoista
 39. Käyttäisin lahjakortin ystäväni kanssa juhlistaaksemme hänen syntymäpäiväänsä! :)
  pirjopark@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Käyttäisin lahjakortin ystäväni kanssa juhlistaaksemme hänen syntymäpäiväänsä! :)

  VastaaPoista
 41. Ai että, tuli nälkä tätä postausta lukiessa. :-D
  Meillä lähdettäisiin juhlimaan tuon toisen puoliskon uusia työkuvioita. Harmi ettei Rollossa ole GrillIt:iä :-P

  VastaaPoista
 42. Käyttäisin lahjakortin mieheni kanssa <3 Juhlistaisimme hääpäiväämme.

  VastaaPoista
 43. Ai niin ja sähköposti vielä, lotta.nevala at gmail.com ;-)

  VastaaPoista
 44. Sähköpostini unohtui eli Mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 45. Veisin avomiehen kesäkuussa Grill It'iin juhlistamaan meidän kolmatta vuosipäivää :) Ollaan kerran käyty siellä, ja komppaan sinua kyllä nuista pihveistä! Oulun parhaimmat sanoisinko :)

  noora.pantsar@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Veisin parhaimmat ystäväni syömään, sillä näemme nykyisin ihan liian harvoin!
  lumikki90(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Lähtisin ystävieni kanssa juhlistamaan esim. ystävänpäivää :)
  minna.te@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Nauttisin illallisesta mieheni kanssa yhteistä elämää juhlistaen.

  marjut.h.korhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Minulla on tässä kuussa syntymäpäivät, joten niitä lähtisin todennäköisesti juhlistamaan. Herkuttelemaan veisin oman miehen, harvoin saa viettää laatuaikaa enää kahdestaan (pienen ihanan taaperon takia :)), joten tämä 100 euron lahjakortti olisi sille mahtava syy :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 50. Käyttäisin lahjakortin mieheni kanssa ihan kahdestaan. Meillä on pieni vauva ja kahdenkeskistä aikaa ei ole liiaksi 😃 (laura.ritola@gmail.com)

  VastaaPoista
 51. Käyttäisin lahjakortin mieheni kanssa ihan kahdestaan. Meillä on pieni vauva ja kahdenkeskistä aikaa ei ole liiaksi 😃 (laura.ritola@gmail.com)

  VastaaPoista
 52. Veisin äitini syömään syntymäpäivän kunniaksi :)
  huudot10(at)gmail.com

  VastaaPoista
 53. Ilman muuta lähtisin mieheni kanssa syömään pitkän kaavan mukaan, kahdenkeskistä laatuaikaa ei koskaan ole liikaa,,,kiireettömyys,läsnäolo ja hyvä ruoka. (sarij.halonen@gmail.com)

  VastaaPoista
 54. Lähtisin syömään Grill It -ravintolaan puolisoni ja appivanhempien kanssa. Olisi ihana hemmotella heitä välillä! ☺ (tumelius62@hotmail.com)

  VastaaPoista
 55. Poikaystäväni kanssa juhlistaisimme molempien valmistumista maisteriksi :)
  moonika.perkio(at)student.oulu.fi

  VastaaPoista
 56. Airiina
  Lähtisin ehdottomasti aviomieheni kanssa, pitkä kaavan mukaan juhlistamaan hänen syntymäpäiväänsä joka on tässä piakkoin.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 57. Tässä kuussa on omat kolmivitoset joita lähtisin kernaasti ravintolaillalliselle juhlistamaan rakkaan aviomieheni kanssa. Anuliisa.koskinen(-a-t)gmail.com

  VastaaPoista
 58. Oih! Veisin syömään siskoni, neljännen ja toivottavasti elämänsä viimeisen polvileikkauksen kunniaksi :-). fannylahde@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Parhaan ystävän veisin syömään. :)

  VastaaPoista
 60. Ehdottomasti yhden hyvän kaverin kanssa menisin syömään. :) Ja juurikin tänne varmasti, paljon kuullut kehuja, mutta en oo vielä käyny.

  minnasie@gmail.com

  -M-

  VastaaPoista
 61. Ehdottomasti veisin poikaystäväni syömään ja juhlistamaan sitä, että menimme viime vuoden lopulla kihloihin ja saimme molemmat työpaikat samasta kaupungista, joten pääsemme vihdoin muuttamaan saman katon alle pitkän erossa olon jälkeen :) asta@kassinen.fi

  VastaaPoista
 62. Lähtisin treffeille tärkeän ihmisen kanssa. <3

  VastaaPoista
 63. Me kävimme tuolla toissa syksynä ystävien sekä puolisoiden kanssa syömässä synttäreideni kkunniaksi.
  Lähtisin varmaan ihanan mieheni kanssa <3
  suortuva@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Joulu ja uusi vuosi meni sairastaessa, joten käyttäisin tämän kyllä juhlavaan tämän vuoden aloitukseen mieheni kanssa. Tai ehkä mentäis isommallakin porukalla, sillä elämä on tehty jaettavaksi. postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Avopuolison kanssa mentäis syömään, kun omakotitalon remppauksen keskellä tarvis välillä vähän yhteistä aikaa, joka ei sisällä raksahaalareita.. :)

  puikoltapudonnut@outlook.com

  VastaaPoista
 66. Veisin syömään avomieheni tulevien synttäreideni kunniaksi!

  VastaaPoista
 67. Poikaystävän kanssa lähtisin vuosipäivää viettämään. :)

  marjo.kuosmanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 68. Voi, tämä tulisi tarpeeseen <3 veisin "treffeille" rakkaan puolisoni, lasteni isän ja hyvän ystäväni <3 Ruuhkavuosissa ei ole liikaa aikaa eikä myöskään rahaa tällaisten hetkien toteuttamiseen. :)
  tuija.m.jarvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 69. menisin parhaan ystäväni kanssa juhlistamaan valmistumistani! Koulu on vihdoinkin paketissa. :)
  t. mirdie
  maiju_katariina@windowslive.com

  VastaaPoista
 70. Veisin puolisoni syömään syömään. Ostimme juuri ensimmäisen oman asunnon, joten siinä olisi sopivasti juhlan aihetta. :)

  viivi2@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Mieheni veisin vuosipäiväämme juhlistamaan :)
  hannaleena.kujala@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Avomiehen kanssa lähtisin juurikin tuonne Grill it! -ravintolaan juhlistamaan Ouluun muuttoamme maaliskuussa! En malta odottaa päästä testailemaan kaikkia ravintoloita Oulussa :).

  pepzi4@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Veisin aviomieheni. Pidämme Grill-It ravintolasta ja sinne on aina kiva mennä. Eritystä juhlaa ei tarvitse olla, kunhan vietämme yhteistä aikaa. Kiira.lagerlof@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Menisin ehdottomasti syömään mieheni kanssa. Juhlistamaan menisimme erästä mieheni isoa saavutusta!

  VastaaPoista
 75. Lähtisin juhlistamaan poikaystävän kanssa vuosipäivää! :)
  guguu94@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Menisin syömään ystävieni kanssa! :) Samalla voisi juhlistaa tätä uutta alkanutta vuotta ja sen myötä alkavia uusia kuvioita monenkin asian suhteen. Itselläni alkaa nimittäin uusi työ ja sen myötä muutan takaisin kotipaikkakunnalleni, paras ystäväni puolestaan sai vastikään vakituisen työpaikan ja toinen hyvä ystäväni valmistui juuri ja aloitti myös uudessa työssä. Paljon on siis aihetta pieneen juhlaan!! :)

  mardi.r3@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Aviomieheni kanssa juhlistamaan ensimmäistä hääpäiväämme. 💖
  sanojala(a)gmail.com

  VastaaPoista
 78. Lähtisin avomiehen kanssa herkuttelemaan oman opeksi pätevöitymisen ja kohta häämöttävän valmistumisen kunniaksi! :)
  (jennn-@hotmail.com)

  VastaaPoista
 79. mukana! veisin poikaystäväni juhlistamaan pian koittavaa kolmatta vuosipäiväämme :) elisa_haikala@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. Namskis, kun näyttää hyvältä!
  Veisin avokkini syömään (juhlittaisiin sitä kun hän pystyy taas kävelemään ilman keppejä) <3

  nennuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Kyllä minä tuon rakkaan miehen kanssa lähtisin <3 harvoin, liian harvoin sitä kahden keskistä aikaa saadaan sumplittua,tällä juhlistaisimme yhteistä 17v taivaltamme hyvän ruuan merkeissä :)
  haapala.ulla@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Ottaisin mummini mukaan! :-)

  anna.makela@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 83. Oi, onpa kauniit nuo jälkkärit :) No minä menisin syömään tuon kihlattuni kanssa, ja juhlistettaisiin sitä että on meidän häävuosi ja häähärkkäilyt alkaa tästä. Toukokuussa saadaan olla aviopari! <3

  hannakatriina87(at)gmail.com

  VastaaPoista
 84. Peppi
  Puolison kanssa pitkästä aikaa mentäisiin herkuttelemaan, hyvän näköisiä annoksia on kuvissa.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 85. Käyttäisin lahjakortin mieheni kanssa sen kunniaksi että olemme molemmat painaneet töitä niin paljon ettei yhteistä aikaa ole meinannut riittää, varsinkaan nyt kun toinen on vuorotöissä ja minä eri paikkakunnalla töissä.

  jenni.kinnunen0(at)gmail.com

  VastaaPoista
 86. Oman rakkaan miehen kanssa 💕 Olemme molemmat tuoreita vanhempia pojallemme,ja Tässä vanhemmuuden alkutaipaleella molemmat voittaneet vaikeat sairaudet:miehellä kasvain jalassa ja minulla päässä. Lisäksi pieni poikamme on erityislapsi. En halua valittaa,meidän elämä on kainpuolin ihanaa ja rakastetaan ihan hulluina toisiamme. Yksi mikä puuttuu,on meidän yhteinen aika 😍 Molemmat rakastetaan hyvää ruokaa,mutta pitkiin aikoihin emme ole siitä päässeet nauttimaan. Nyt olisi korkea aika syödä pihvit Kera punaviinin 😊😊 -Mirva (e1400602@edu.vamk.fi)

  VastaaPoista
 87. Kävisin syömässä avomiehen kanssa. Molemmilla on opiskelut loppusuoralla ja vuosien varrella molemmat on tehny paljon töitä opiskelun ohella ja välillä olemme käyneet yhdessä syömässä. Erityisesti tämä viimeinen opiskeluvuosi on ollut kiireinen ja yhteistä aikaa on ollut vähän. Eli ottaisin paremman puoliskon mukaan herkuttelemaan ja viettämään laatuaikaa pitkästä aikaa :) (jennikun(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 88. Ravintolaseuraksi ottaisin poikaystäväni, joka taitaa arvostaa herkuttelua ja hyvää ruokaa yhtä paljon kuin minä! :D Grill it kuulostaa hyvältä - se pitää joskus testata :)

  katru--94 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 89. Veisin syömään mieheni, jonka kanssa on ollut yhteinen aika kortilla viime aikoina. Kleinonen89@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Menisin aviomieheni kanssa treffeille pitkästä aikaa kahdestaan, laatuaikaa kahdestaan ilman rakkaita lapsiamme ♥
  tanja.ojakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 91. Hennajenniina
  Puolisoni kanssa kahden kesken syömään, olemme saaneet vauvan ja emme käy liian usein syömässä kahdestaan.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 92. Ihana postaus, olen aina halunnut mennä tutustumaan kyseiseen ravintolaan! Menisin varmasti poikaystäväni kanssa juhlistamaan ystävänpäivää jos voittaisin!
  thameapynttari@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Veisin mieheni treffeille viettämään laatuaikaa kahdestaan. Ruokailun jälkeen voisimme mennä vaikka leffaan :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 94. Menisin mieheni kanssa kaksinkeskisille treffeille piiitkästä aikaa kun pienlapsiperheessä ne kun ovat harvinaista herkkua:)
  reetta.vierela@wippies.fi

  VastaaPoista
 95. Luultavasti perheen kanssa synttäreitä juhlimaan.
  Arvonnan päättymispäivässä taitaa muuten olla väärä kuukausi ;)
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 96. Poikaystävän kanssa menisimme viettämään kahdestaan laatuaikaa :)

  rusina_05@hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Menisin illastamaan siskoni kanssa ja viettämään ihan vaan laatuaikaa ilman mitään juhlaa koska laatuaikaa ei voi ikinä olla liikaa.
  emma_ohtonen@windowslive.com

  VastaaPoista
 98. Avopuolison kanssa 👍🏻 anna.liedes2@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Veisin ravintolaillalliselle rakkaan ystäväni, joka on ollut tukenani vaikeina aikoina. Hänelle tarjoaisin makoisan illallisen kiitoksena ymmärryksestä ja ystävyydestä! Ja tietysti nauttisimme hyvästä ruuasta ja ihanasta tunnelmasta arjen kiireiden keskellä.
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 100. Menisin Grill It.iin syömään parin viikon päästä olevien 30-vuotissyntäreideni kunniaksi rakkaan avomieheni kanssa. <3 jarvalau@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Käyttäisin lahjakortin kavereideni kanssa syntymäpäivääni juhlistamalla! Tarjoiaisin kavereille kunnon illallisen :)
  Lyy.raitala@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Menisin poikaystäväni kanssa ravintolaan juhlistamaan vuosipäiväämme:)
  jenna.komulainen96@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Mulla ja poikaystävällä on pian vuosipäivä ja sitä olisi kiva mennä juhlistamaan tuonne, kerrankin voisin tarjota! ;) laura.paasovaara@hotmail.com

  VastaaPoista
 104. Avomieheni kanssa lähdettäis juhlistamaan hänen valmistumistaan diplomi-insinööriksi. :)
  haidi505@suomi24.fi

  VastaaPoista
 105. Miehen kanssa lähtisin hänen syntymäpäivänä, olemme muutaman kerran käyneetkin siellä juhlimassa esim vuosipäivää. maria.ni@suomi24.fi

  VastaaPoista
 106. Juhlistaisimme aviomieheni kanssa kahden keskistä laatuaikaa. Lapsien, töiden ja arkirumban keskeltä olisi aivan luksusta päästä kahden kesken syömään ��.

  klaara2017@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Pikkusiskoni kanssa viettämään laatuaikaa :)
  jonna.nokela@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Lähtisin mieheni kanssa viettämään mukavaa iltaa hyvän ruoan äärellä :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Miehen kanssa lähtisin. Rakastan hyvää ruokaa ja olisi ihana päästä valmiiseen pöytään. Molemmilla on pian synttäritkin, itse täytän pyöreitä vuosia joten olisi mukava päästä juhlimaan niitä miehen kanssa yhdessä ja yllättää mieskin.
  moonangel_(att)hotmail.com

  VastaaPoista
 110. Mieheni ja pienen tyttäreni kanssa tytön 2-vuotissynttäreitä :) henriikka.tuovila(a)gmail.com

  VastaaPoista
 111. Näyttääpä herkulliselta! Harmi ettei Lahdessa ole Grill it -ravintolaa, ainakaan vielä. Mutta eiköhän lahjakortille silti löytyisi käyttöä, voisin viedä parhaan ystäväni syömään jonnekin kun hänellä synttärit lähestyy :) anne-mari@pochetteroulette.com

  VastaaPoista
 112. Veisin ehdottomasti avomiehen juhlistamaan kahdeksanvuotispäiväämme tuolla mahtavalla pippuripihvillä :) suvipirinen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Veisin avopuolisoni syömään ja nauttimaan mukavasta illasta! :) annaleena_juntunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Veisin syömään Mieheni ja ystävättäreni puolisoineen.
  Kaheem@wippies.fi

  VastaaPoista
 115. Eiii vitsit miten ihana ois!! No Jullin veisin syömään yllärinä ystävänpäivänä. :) Molemmilla uudet työt ja (liian) kiireiset viikot niin kaikki yllätykset arjen keskellä toiselle tärkeitä. Ja me niin tykätään hyvästä ruuasta!! :D tiiaa.sipila@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Mieheni kanssa lähtisin viettämään kahdenkeskistä aikaa =). Mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Siskoni kanssa menisin juhlistamaan syntymäpäivääni. j_jaana@hotmail.com

  VastaaPoista
 118. Näyttääpä kertakaikkiaan herkulliselta. Nälkäisenä on hieman vaarallista lukea tällaisia postauksia, hih.

  Syömään veisin rakkaan siskoni, joka palaa keväällä vuoden ulkomaan komennukseltaan. <3

  hanna.ruusunhelmi at gmail piste com

  VastaaPoista
 119. Juhlistaisin uutta työpaikkaani, ja mieheni ottaisin mukaan. :)
  hietamar@paju.oulu.fi

  VastaaPoista
 120. Miehen kanssa juhlittaisiin hänen syntymäpäiviään helmikuussa.

  sofia.palola at gmail.com

  VastaaPoista
 121. Lähtisin avomieheni kanssa viettämään iltaa hyvän ruuan merkeissä Trattoria Aukioon.

  sandra_86(at)netti.fi

  VastaaPoista
 122. Mieheni kanssa lähtisin viettämään vuosipäivää tammikuun viimeinen päivä.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 123. Veisin perheeni viettämään laatuaikaa :) anne85lehikoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 124. Poikaystävän kanssa vuosi tuli täyteen, jota olisi mukava juhlia hyvän ruoan merkeissä.
  Karoliina.koitela@hotmail.com

  VastaaPoista
 125. Oi että näyttää hyvälle! Ollaan poikaystävän kanssa mietitty mistä sais Oulun parhaita pihvejä ja ei olla vielä täyden kympin paikkaa löydetty. Ehdottomasti pitää käydä testaamassa tuolla :) nipirr1@gmail.com

  VastaaPoista
 126. Mieheni sai uuden työpaikan, joten juhlittaisiin sitä hyvän ruuan merkeissä!
  martta.saarisalo@gmail.com

  VastaaPoista
 127. Aviomieheni sai uuden työpaikan, joten juhlistettasiin sitä hyvän ruuan merkeissä!
  martta.saarisalo@gmail.com

  VastaaPoista
 128. Lähtisin juhlistamaan uutta työpaikkaani avomieheni kanssa. :) -Lilli (lilyja@luukku.com)

  VastaaPoista
 129. Yllättäisin äitini viemällä hänet syömään hänen lähestyvän syntymäpäivän kunniaksi. Paikka voisi olla juurikin Grill It, sillä äitini pitää paikasta.
  kirjoja@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. Lähtisin kahden ystävän kanssa juhlistamaan kaikkien meidän kolmen synttäreitä. :)

  aensti@gmail.com

  VastaaPoista
 131. Juhlistaisin puolison kanssa syntymäpäivääni.
  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.