Hääjärjestelyt - missä mennään?

Hääaiheiset postaukset ovat blogissa jääneet viime aikoina vähemmälle, sillä niin on järjestelytkin - kun ei eipä tässä tällä hetkellä ole mitään akuuttia tehtävää!Mitä on jo tehty?

Varattu kirkko - Kirkoksi emme saaneet ykkös vaihtoehtoamme, mutta meillä painoi vaakakupissa enemmän juhlapaikka. Kirkossa kun vietetään hääpäivänä se puolisentuntia ja juhlapaikalla jopa aamun pikkutunneille asti!

Varattu juhlapaikka - Kriteerit juhlatilalle oli, että siellä saa olla niin pitkään kuin haluaa, sinne saa viedä omat juomat ja se olisi kohtuu lähellä keskustaa kauempaa matkustavia ja hotellissa yöpyviä ajatellen. Paikkamme ei ole varmastikaan se tunnelmallisin ja kaunein, mutta miellyttää meitä, siitä saa laittamalla varmasti kivan ja on sijainniltaan tosi hyvä.

Hääpuku - Hääpukuni on tilattu jo muistaakseni syyskuussa, mutta vielä ei ole puku tullut tehtaalta. Se tärkein osa häälookkini osalta on siis jo ostettu! 

Miehen puku - Tulevan aviopuolisoni puku löydettiin jo kesällä alennusmyynneistä, hyvä löytö olikin! Nyt alennusmyynneistä tilattiin hänelle myös kengät.

Bändi - Saimme joulukuussa lyötyä lukkoon asiat bändin kanssa ja tästä olen tosi innoissani! Elävä musiikki oli ehdottomasti meidän häiden must have -listalla ja saatiin varattua juuri se kenet haluttiin.

Catering - Ruokapuolesta on alustavat keskustelut käyty ja alustava menu sovittuna. Ruokapuolen hoitaa yksi perhetuttumme yrityksensä kautta. Hintapolitiikka on tästä vielä sopimatta, mutta pääsemme siitä varmasti yhteisymmärrykseen.

Kuvaaja - Kuvaajan löysin kaverini avulla. Tykästyin hänen kuvaustyyliin ja onneksi hänellä oli vielä hääpäivämme vapaana. Kuvaajamme löydät instasta nimellä @elisakaurala

Hääyö - Aiomme juhlia mukana häissämme niin pitkään kuin vain jaksamme, emmekä siis kiirehdi viettämään hääyötä, koska yhteisiä öitä on tässä jo jokunen takana ja niitä on koko loppuelämä aikaa viettää. Haluamme ottaa siis näistä ainutkertaisista juhlista kaiken irti itsekin! Hääyötä vietämme kyllä hotellissa, mutta varasimme ihan vain superior huoneen, sillä emme koe tarvitsevamme sviittiä, koska emme hotellissa ehdi juurikaan olla.

Mitä on vielä tekemättä?

Yhteispalaveri bestmanien ja kaasojen kanssa - Tämä tullaan pitämään kevään aikana, eli tarkoituksena viettää porukalla hauskaa ja tutustuttaa porukkaa vielä paremmin toisiinsa. Bestmanit ja kaasot ovat meillä lähinnä tukena tärkeänä päivänä, antamassa mielipiteitä ja auttamassa paikan koristelussa, joten mitään suurta työleiriä ei meidän häät heille toivottavasti tarkoita.

Kukat - Kukkia en vielä tässä vaiheessa ole miettinyt enkä siis kukkakauppoje lähestynyt. Tämän varmasti ehtii lähempämä.

Kampaus ja meikki - Paikka on jo valmiiksi sovittu, mutta aikoja ei ole vielä varattu. Koska minulle ei ole tärkeää saada juuri tiettyä tekijää, uskon ehtiväni tämänkin kanssa vielä hyvin.

Suurin osa koristeista - Muutamia koristeita olen ostanut, mutta tarkoituksena olisi, ettei tarvitsisi liikaa ostaa turhaa nurkkiin pyörimään jäävää krääsää, vaan käytämme hyödyksi kotoa jo löytyviä juttuja ja ihan muutamia juttuja ostellaan.

Juomat - Juomat lähdemme hakemaan joskus alkukesästä Tallinnasta.

Ohjelma - Jotain alustavia mietintöjä ollaan tehty, mutta ei haluta täyttää hääjuhlaa liialla ohjelmalla. Jotain kivaa pientä kuitenkin, ja perus kimpun ja sukkanauhan heitot varmaankin tulee. Pitää myös kysellä bestmaneilt ja kaasoilta, onko heillä jotain ohjelmaa mielessä.

Vihkisormus - No tämäkin on hyvin pitkältä päätettynä, mutta vielä ostamatta.

Niin, mitä muuta sitä tarviikaan? Jotenkin tuntuu, etten muista läheskään kaikkea mitä pitäisi hoitaa, sillä en oikeasti keksi tehtävälistalle juurikaan muuta. Kertokaa te! Häistä itse järjestäneet, järjestävät tai vieraana olleet? :)

6 kommenttia

 1. Haa, te sitten päädyitte Elisaan! Ihanaa :)

  Mulla tällä hetkellä nollakiinnostus häiden suunnitteluun, se nähtävästi aina tulee ja menee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :) No sama, välillä innostaa, välillä ei. Ja siis kun ei ole mitään suunniteltavaa :D

   Poista
 2. Vinkkinä omat häät juhlineena sekä kaasona ja vieraana häissä olleena, kannattaa ehdottomasti valjastaa yksi henkilö seremoniamestariksi, joka pitää paketin kasassa! Näin vieraat eivät hämmenny, kun eivät tiedä mitä tehdä tai onko jotain ohjelmaa tulossa vai voiko mennä paikaltaan liikkua. Ohjelmanumeroissa ja puheissa on myös hyvä, että seremoniamestari kertoo pian tämän alkavan, jolloin varsinkin lämpimänä päivänä vieraat ehtivät tulla ulkoa/vessasta yms. kuuntelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä meillä tarkoituksena tehdä näin :)

   Poista
 3. Huippua, jos saitte Mikon!
  Tuosta hotelliyöstä. Minusta myös edellinen yö ennen häitä on kivempi viettää hotellissa. Siitä ehtii enemmän nauttia ja siellä on kiva laittautua.
  Me olimme ainakin niin poikki häiden jälkeen, että koko Radissonin iso sviitti saunoineen jäi hyödyntämättä, kun molemmat kaatui sänkyyn väsyneenä, mutta onnellisena loppuun asti bileissä mukana olleena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, saatiin :) Oon miettinyt tuota hotelliyötä ennen hääpäivää ja se on nyt auki varaanko sen vai ollaanko toisen kaason luona! :) Ja juuri tuon takia sviitti jäi meiltä varaamatta, kun halutaan tosiaan nauttia koko päivä hääjuhlista, eikä kiirehditä bileistä hotellille ennen kuin väsy painaa liikaa :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.