Aamupalalla

Tämä viikonloppu alkoi aivan erityisen herkullisesti kun lauantaina heräämisen jälkeen suunnistettiin aamupalalle Puistokahvila Makiaan. Saimme jo kesällä tuparilahjaksi lahjakortin aamupalalle, ja nyt vihdoin muistimme kortin oikeaan aikaan ja lähdimme herkuttelemaan. Makia on yksi lemppari kahviloistani Oulussa, se on valoisa, avaralla paikkaa, kauniisti sisustettu ja tarjonta on hyvä. Aamupalaa olen päässyt syömään pari kertaa aiemmin, joten tiesin mitä odottaa. Tämä viikko on ollut kyllä yhtä herkuttelua, sopivasti syynä syntymäpäiväviikko. Sen varjolla poikaystävä on joutunut tekemään minulle herkkuruokaa, tuomaan suklaapatukoita, on syöty Arnoldsin donitsia ja lista jatkuu... Jestas, ensi viikolla taas ruotuun. Aamupalan jälkeen lähdettiin kuntosalille urheilemaan, mikä oli ajatuksena ihan hyvä, mutta täydellä mahalla urheilu ei ihan niin nautinnollista olekaan. No fiilis treenin jälkeen oli hyvä, tulipahan taas tehtyä jotain. Syömisen lisäksi on kyllä urheilukin tällä viikolla maistunut ja oon tosi innoissani siitä. Välillä pitää oikein muistuttaa itseä, että pitää myös pitää niitä välipäiviä, mutta välillä kyllä kroppa ihan itsekin muistuttaa siitä, että lepo olisi paikallaan. Hyvä niin, ettei mene vaan yli. En halua sitä, että into lopahtaa kun alottaa liian lujaa. Mutta niitä lopahduksia minulla ei muistaakseni kyllä ole sattunut. Yleensä hyvät kuntoilukauteni päättyvät aina pidempään sairastelujaksoon, mutta sormet ristiin, jos siltä vältyttäisiin tänä vuonna!

Myös tänään on tarkoitus mennä urheilemaan, tällä kertaa cyclingpumpiin, eli sisäpyöräilyn ja BodyPump tunnin yhdistelmään. Olen innostunutkin pitkästä aikaa käymään myös ryhmäliikuntatunneilla, niissä kun saa helposti sen tunnin urheilusuorituksen ja hien pintaan. Näiden lisäksi olen käynyt salilla tekemässä toiminnallisempaa treeniä, hieman samaan tyyliin mitä aiemmin tekemäni Kayla Itsinesin treenit. Treenin lisäksi ei päivälle olekaan suunnitelmia, joten eiköhän se mene vain leppoisasti vapaapäivästi nauttien! Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille :)


9 kommenttia

 1. Tuo Makia on tosi ihana ja erilainen paikka. Oma lempparini on Roosteer ja sunnuntain brunssi ❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis usko tai älä, mutta meillä on vieläkin Roosterin brunssi testaamatta!! Tämä pitää kyllä korjata piakkoin.

   Poista
  2. Suosittelen Roosterin brunssia..kävin tänään ekaa kertaa, mutten varmasti vikaa..tosi monipuolinen ja hyvä!

   Poista
 2. Ihanalta näyttää aamupala <3
  Millainen tuo sinun tekemäsi treeni on? Onko se sulle räätälöity vai jostain netistä tms.? Itsekin nimittäin olen tehnyt tuota BBG-treeniä pitkään ja kaipaisin jotakin uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse siis vain soveltanut Kaylan treeneistä ja muista itsetekemistäni treeneistä! Teen neljää kahden liikeparin settiä kolmesti. Eli esim. burpee + hyppy eteenpäin ja askelkyykkyhypyt voi olla yksi liikepari. Teen niitä tietyt toistomäärät kolmesti. Sitten vaihdan seuraavaan liikepariin, joita sama määrä. Liikkeitä on Kaylan treeneistä, ja sitten esim. maastavetoa suorin jaloin, lantion nosto painolla, kelkkajuoksu (60m juoksu työntäen painoilla lastattua kelkkaa), pumpista tuttu rinnalleveto + push press + kulmasoutu yhdistelmä jne. Välillä yhdistän ihan punttitreeniliikkeitä, kuten olkapäät taljassa tai hauiskäännön liikepareihin. Toinen liikepareista on aina kunnolla sykkeen nostava, jotta syke pysyy koko ajan ylhäällä :)

   Poista
 3. Näytät super kauniilta näissä kuvissa! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.