2016 - Asujen top 5

Tämä vuosi on asukuvien osalta melko niukka vuosi, sillä työasuni eivät tätä nykyään ole kuvaamisen arvoisia ja vaikka olisikin on kuvausaika suurimman osan ajan vuodesta niukkaa eikä aikataulut osu kuvaajan kanssa yksiin. Ensi vuonna pyrin tämänkin osalta parempaan, sillä asukuvat on aina olleet mieluisia postauksia tehdä ja niitä aina täällä toivotaankin :) Tässä kuitenkin tämän vuoden asukuvien lemppareitani:

Tämä asu on ollut päälläni vaikka kuinka monta kertaa, sillä tuo viime vuonna joululahjaksi saamani karvatakki on ehdottomasti suosikkejani! Niin lämmin ja mukava yllä ja kertakaikkisen söpö. Asukuvaa katsoessa harmittaa vietävästi, että menin tuosta ihanasta tupsupiposta hukkaamaan sen tupsun. Jep, pelkän tupsun! Mutta miksi ihmeessä tupsu oli kiinnitetty pipoon nepparinapilla?!

takki Funge (vastaava täältä*)
pipo O.I.S.
huivi Tiger of Sweden (täältä*)
kengät Vagabond (täältä* -30%, täältä*)
farkut Vila (täältä*)
laukku Givenchy

Jokin tässä asussa miellyttää silmääni tosi paljon ja on ehdottomasti vuoden suosikkejani! Hattu näyttää kuvissa kivalta, mutta ei ole kovinkaan käytännöllinen Oulun tuulissa, ja siksi se pääseekin tosi harvoin päähän. Tuo takki on myös viime vuoden aleostos ja sen pinta on hieman karvamainen, vaikkei se kuviin asti näykään. Lemppari sekin!

hattu H&M
huivi Acne (vastaava täältä*)
takki Noora
mekko H&M
housut Mango (vastaavat täältä*)
kengät Vagabond (täältä*)
laukku Chanel

Nämä asukuvat ei ole onnistuneimmasta päästä, mutta asussa oli monia lempparijuttuja ja muistan pitäneeni tätä asua myös monesti päällä ja tykänneeni siitä tosi paljon. Jotkut asut vaan ovat sellaisia, että niiden taltioiminen edustavina kameralle on tosi haastavaa. Ikävä kyllä tuo Zaran mustavalkoinen paita on kutistunut pesuissa aivan olemattomiin, vaikka olenkin pessyt sen ohjeiden mukaisesti. Löysät farkut olivat viime kevään ja kesän hitti itselläni ja jalassa olevat Massimo Duttin kengät yhdet käytetyimmistä.

takki H&M
huivi Balmuir
pusero Zara
farkut H&M
kengät Massimo Dutti (vastaavat täältä*)
laukku Givenchy 

Ah, Marimekon Kresta mekko. En muuten ole mistään asusta saanut niin paljoa negatiivista palautetta kuin tästä! "Mummolan keittiön verhot" tai "mökin pöytäliina", ihan sama, mutta minä rakastan tätä mekkoa! Mekko on päällä aivan unelma ja tykkään sen väreistä. Myös kuvausolosuhteet oli omaa luokkaansa ja yhdistänkin mekon vahvasti juuri tuohon reissuun ja kesän aurinkoisimpiin päiviin noin muutenkin. Ehdottomasti tulee näkymään päälläni myös ensi kesänä!

mekko Marimekko
kengät Vagabond
laukku Chanel 

Tämä tummanpuhuva asu on on kaikista tuorein, mutta sekin lemppareitani. Kaunis pakkaspäivä ja ihana paksu ja pitkä toppatakki.

pipo ?
takki G-Star (täältä*)
kengät Vagabond (täältä* -30%, täältä*)
laukku Gucci

3 kommenttia

 1. Kaipa se tupsu on irrotettavissa pipon pesemistä varten, mutta aika erikoisen kuuloinen ratkaisu silti. En tiedä minkälaisia tupsupipot yleensä ovat kun en ole semmoista koskaan omistanut, mutta kai ne tupsut yleensä kiinni pysyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo varmaankin sitä varten, mutta hölmö ratkaisu kyllä :D Tupsu meni, pipo jäi.

   Poista
 2. Pesemistä varten tupsu on kiinnitetty niin, että sen voi irroittaa. Aito turkis ei kestä pesemistä. :) Kaunis pipo ja ihania asuja, vinkiksi niin Helsingissä ainakin Maison Helsinki ja Lilly myyvät vastaavia pipoja. :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.