Valkea joulu

Täällä mökillä me ollaan saatu nauttia myös täydellisestä valkoisesta joulusta. Tapanin päivänä aurinkokin pilkahti pilvien lomasta ja nähtiin ulkoilureissun aikana sekä auringon nousu että lasku. Päivä on vielä niin kovin lyhyt, mutta positiivista on se, että nythän se alkaa pikkuhiljaa pidentyä.

Ja onhan meillä mukana täällä tämä tosielämän Ryhmä Hau, kun mukana on nuo neljä koirakaveria Onni, Sulo, Eino ja Sisu. Minun aamut alkavat koirien aamutoimilla, kun ensimmäisenä olen näin lomallakin pystyssä. Ihan ensin päästän koirat pihalle ja menen itse suorittamaan aamutoimet. Sen jälkeen menen ulko-ovelle ja siellä se poppoo minua jo odottaakin ja kaikki juoksevat pää kolmantena jalkana keittiöön odottamaan ruokatarjoilua. Onni on ainoa kultainennoutaja ja sen huomaa hyvin ruokailutavoista; muut vasta aloittelevat ruokailua kun Onnin kuppi kiiltelee jo tyhjyyttä. Sen jälkeen Onni mulkoilee, että tässäkö tämä sapuska jo oli kun muut vielä syövät omiaan. On nuo kyllä mainioita persoonia, jokainen on ihan omanlainen.

Meillä loma vielä jatkuu tämän viikon ja vietetään tosiaan uusivuosikin täällä mökillä. Perjantaina saadaan muutama kaveri sitä kanssamme juhlistamaan. Tänään olisi tarkoitus käydä kaupungissa hakemassa jo hieman ruokatarvikkeita uudeksi vuodeksi, sen kummemmin emme taida täältä mökiltä tällä viikolla poistuakaan.

5 kommenttia

 1. Ihanan näköistä! Rentouttavia lomapäiviä :)

  VastaaPoista
 2. Onpas veikeitä :D Onnilla on omat tavat :D

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihanuuksia! :) Ootteko ajatelleet hankkia omaa koiraa joskus? Mä haaveilen kauheesti kultaisestanoutajasta, mutta ehkä sen aika on vasta sitten joskus omakotitalossa asuessa :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä minä haluaisin joskus oman koiran, poikaystävää pitää hieman suostutella :) Kultsit on ihania, mutta käytännön syistä ottaisimme varmaan pienemmän rodun, esim. crogeista me kumpikin tykätään :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.