Jouluaaton tunnelmaa

Joulu ♥ Ihanaa olla mökillä. Enpä tiedä löytyykö maan päältä tunnelmallisempaa paikkaa viettää joulua kuin tämä meidän mökki. Mökillä joulu on koristeineen kaikkea sitä mitä en omaan kotiini halua, mutta täällä se ei voisi olla mitään muuta kuin mitä on. Punaisia koristeita, tunnelmallista ja hämyistä valaistusta, takassa loimottava tuli, aidon joulukuusen ja vastapaistetun kinkun tuoksu. Lapsuuteni joulut on kaikki vietetty täällä. 

Kuusen alunen oli täynnä toinen toistaan kauniimpia paketteja ja lahjamäärästä oli voinut päätellä täällä viettävän useampikin lapsonen joulua, mutta ei, vain me viisi lapsenmielistä aikuista. Ruokapöytä notkui suurimmaksi osaksi siskoni valmistamista herkuista ja taas saatiin taivastella että miten tätä ruokaa onkin näin paljon. No onneksi tässä on monta päivää aikaa syödä noita herkkuja. Me kun tosiaan jäädään tänne pohjoiseen koko ensi viikoksi, myös uudenvuoden viettoon.

Eilen jäi hyvän joulun toivotukset teille tekemättä, mutta onneksi vielä ei ole liian myöhäistä. Oikein ihanaa ja rauhallista joulun jatkoa kaikille!

PS. Joululahja-arvonnan voittaja on arvottu ja paketti lähetetty voittajalle jouluksi.


2 kommenttia

  1. Kiitos vielä paketista, tuli perille ja kynttilä pääsi heti hyllylle ihailtavaksi :) Mukavaa loppuvuotta!

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.