Hymy

Olen onnekas, sillä saan melko harvoin blogiini negatiivista kommenttia. En läheskään edes joka kuukausi. Yksi negatiivissävyinen kommentti esiintyy kuitenkin aina tasaisin väliajoin, joka on herättänyt päässäni ajatuksia.

"Miksi sinulla on aina kuvissa tuo sama (irvistys)hymy?"
Kun ensimmäistä kertaa kyseisen kommentin sain olin ihan ällikällä päähän lyöty. Joskus hymyni on  kommentoitu saavan minut näyttämään ylimieliseltä. Siis voiko hymyileminen olla jonkun mielestä negatiivinen asia? Se, näyttääkö hymyni jonkun mielestä irvistykseltä, ei minua hetkauta, sillä minähän en hampaille, huulilleni ja hymylleni mitään voi. Ylimieliseltä en kyllä mielestäni hymyillessni näytä, ainakaan se ei ole tarkoitukseni.

Miksi sitten aina hymyilen kuvissa suu auki? En yksinkertaisesti osaa olla valokuvattavana muuten!  En edes osaa hymyillä suu kiinni, näytän silloin mielestäni todella hölmölle. Minulla on todella isot etuhampaat, joten hymyni on aina automaattisesti hampaiden kera. Hymyni on kuitenkin myös asia, josta olen aina saanut eniten kehuja, sillä hymyilen yleensäkin melko paljon ja hymyni on leveä ja hampaani valkoiset.


Ollaan joskus koitettu ottaa kuvia, joissa en hymyile, mutta näytän mielestäni silloin todella hölmöltä ja kuvien katsominen aiheuttaa lähinnä äänekkään naurunremakan. Nykyään muotibloggaajilta odotetaan niitä eteerisen utuisia katseita, suu vienosti raollaan ja huulet lähes huomaamattomasti töröllään - en minä osaa! Onnekseni en olekaan muotibloggaaja, ja sen luulisi olevan selvä myös blogini lukijoille, vaikka asukuvia silloin tällöin julkaisenki. Minun asukuvat eivät ole niitä muotilehtiin sopivia kuvia, vaan kuvia juurikin sinä päivänä käytössä olleesta asustani. Päivän asuista käsitteen varsinaisessa merkityksessä. Niitä upeita muotiblogeja löytyy pilvin pimein ja ihailen itsekin suuresti heidän kuvia ja poseeraustaitoja, tämä minun blogini vain ei ole sellainen blogi, enkä ymmärrä miksi sen pitäisi ollakaan. En ole malliposeeraukset hallitseva fashionista, joten miksi minun pitäisi yrittää olla, jotain muuta mitä en ole.

Asukuvat ovat olleet osa blogiani ihan alkuajoista lähtien ja tulen niitä julkaisemaan varmasti niin kauan kuin blogissa henki pihisee. Asukuvat tulen jatkossakin ottamaan hymy huulillani, se on minun juttuni, ja jätän ne mallitasoiset poseeraukset niille jotka ne taitaa. Hymy, se on minun juttuni.

Ps. Teillä on vielä tämä päivä aikaa osallistua joululahja-arvontaan! :)

16 kommenttia

 1. Kyllä on joillakin ihmisillä ongelmat...
  En kyllä ymmärrä, mistä kohdasta kyseinen kommentoija on saanut sun hymyn näyttämään muka irvistykseltä tai ylimieliseltä :D.
  Höpöhöpö tuollaisille kommenteille ja sä jatkat hymyilyä, itse olen ainakin sulle kateellinen tuosta luonnollisesta hymystä ^_^!
  Itselläni on taas päin vastoin tuon hymyilyn kanssa eli en pysty hampaiden näkyessä hymyilemään kunnolla, SE näyttää oikeasti irvistykseltä :D.
  Toisaalta itseni on pakko myös perusilmeeni kanssa aina muistuttaa itseäni tietoisesti vähän hymyilemään, kun mulle on siunaantunut se kuuluisa "resting bitch face", mikä ärsyttää suunnattomasti :D.
  Mutta jatka sinä tosiaan hymyilyä kuvissa kommenteista välittämättä, kaunis olet sen kera ^_^.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, minä uskon että kommentoijan ongelma on jossain aivan muualla kuin minun hymyssäni :) Tsemppiä hänelle niiden kanssa! Tuo resting bitch face on kyllä paha, taitaapa olla itsellänikin, sillä ei minullakaan kestohymy ole päällä!

   Poista
 2. Voi ihana postaus! Oot tällä postauksella rohkea ja loistava esimerkki muille, ehkäpä se hymy joskus tarttuu niihin ilkeään sävyyn kommentoiviin. Ihanaa joulunodotusta <3

  VastaaPoista
 3. Oi, jatka hymyilemistä! :) Se on ehdottomasti sinun juttusi, ja tuo blogiin ihanan tunnelman!

  VastaaPoista
 4. Aark se kommentti oli karsea, älä välitä siitä.
  Itse hymyilen kuvissa suu auki sillä minusta minulla se toimii paremmin kuin suu kiinni. Hymytön kuva tekee minusta koppavan näköisen. Olet ihana ja hymyile vain yhtä upeasti jatkossakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en, en välitä <3 Omasta mielestä minäkin näytän koppavalta jos en hymyile...

   Poista
 5. No voi ristus... Sun hymy on ihana, pidä se :-) !

  VastaaPoista
 6. Ei hyvää päivää mikä kommentti! Asiallista kritiikkiä saa ja pitää antaa mut tää on kyllä todella kaukana siitä. Sulla on ihana hymy, anna sen näkyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kommentoijan ongelmat on tosin varmasti aivan jossain muualla kuin minun hymyssäni, annettakoon tunteen purkaus siis hänelle anteeksi :)

   Poista
 7. Pöh, mikä kommentti. Sinulla on tosi kaunis hymy! :)
  Maisa

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.