Cozy holiday wear

Enää kymmenen päivää jouluun! Ja lomaan! Minulla on nimittäin joulun ja uuden vuoden välinen viikko kokonaan vapaata. Niin luksusta. Loma, ilman mitään velvollisuuksia. Lomailtua on tullut viimeksi kesällä, ja silloin pakersin kuitenkin työhöni liittyvät tutkielman parissa. Täytyy kyllä sanoa, että tämä loma ja viikon mittainen täysnollaus tulee jo aikalailla tarpeeseen, ei mikään helpoin syksy, saatikka vuosi takana. 


Me lähdemme heti aatonaattona viettämään joulun mökille pohjoiseen ja taidan palata sieltä Ouluun vasta uuden vuoden jälkeen. Lomani ajattelin viettä aikalailla kollaasin näköisessä asustuksessa, ihanissa oloasuissa. Minä olen sitä tyyppiä, että kävelen suoraan kotiin tultua vaatekaapille vaihtamaan farkut mukavempaan oloasuun. En voi sietää olla kotona farkuissa, hrrr. Nykyään muuten olen niinkin mukavuuden haluinen, että käytän lähes aina tuon Calvin Kleinin topin kaltaisia alustoppeja, ihan parhaita!

Vielä olisi kuitenkin muutama työpäivä hoidettavana kunnialla alta pois ja välissä vielä viikonloppukin. Viikonloppuna äiti tulee meille kylään ja olenkin odotaanut sitä jo pitkään! Luvassa on kaupungilla kiertelyä, hyvin syömistä ja joulujuttuja, kivaa :)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.