Aletärppejä

Minusta on hölmöä kun sanotaan, ettei alesta kannata ostaa muuta kuin sellaisia juttuja, joista olisi ollut valmis maksamaan myös täyden hinnan. Kaikki tuotteet kun ei vaan ole täysihintaisina joka kukkarolle sopivia! Itse en henkilökohtaisesti esimerkiksi suostu ostamaan yli parin sadan euron neuleita, mutta jos alennusmyynneistä neuleesta tippuu aleprosenttien myötä useampia kymppejä pois on neule jo paljon siedettävän hintaisempi. Alennusmyynneistä kannattaakin mielestäni kytätä juurikin niitä täysihintaisina liian tyyriitä hyvälaatuisia klassikkoja. Toinen mitä aleista yleensä katselen ovat urheiluvaatteet, sillä laadukkaista urheiluvaatteista saa yleensä maksaa myöskin pitkän pennin. 


Kollaasiin poimin sekä Booztilta että Zalandolta aleosastojen omia tärppejäni ja sen huomasin, että Booztila oli yleensä hieman paremman alennusprosentit, joten jos jokaisen kaupan aleosastoja ei ole aikaa selata, klikkaisin itseni Booztille.

Booztin aleosastolle TÄSTÄ
Zalandon aleosastolle TÄSTÄ

(Linkit alennuslinkkejä.)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.