Tampereelle ja takaisin

Jälleen on takana yksi tapahtumarikas viikonloppu ja hotellissa vietetyt yöt. Olen viettänyt tänä vuonna hotelliöitä enemmän kuin varmaan edellisenä viitenä vuotena yhteensä. Mutta kivoja juttujahan nämä pääsääntöisesti ovat olleet, mutta kyllä tuosta hotellinukkumisesta on se kirkkain hohto jo kulunut, eikä se hotelliaamupala olekaan enää mikään kummoinenkaan juttu. Aikaisemmin oli hotellissa nukkuminen luksusta jo pelkästään siitä syystä, että hotellien sängyt oli mielestäni ihania ja lakanat pehmoisia. Viime keväänä kuitenkin panostimme uuteen sänkyyn, jossa on älysijauspatja, joka voittaa hotellisängyt nykyään kirkkaasti. En voi liikaa hehkuttaa tätä ostostamme, sillä se on ollut paras sijoitus pitkiin aikoihin, enkä nyt jälkikäteen ymmärrä miksi odotimme tämänkin ostoksen kanssa niin pitkään. Nykyään hotelleissa tuleekin enemmän ikävä sitä omaa sänkyä :) 

Viikonlopuksi ajoimme Oulusta Tamperelle, sillä minulla oli tapaaminen trainee-kavereideni kanssa. Sain houkuteltua poikaystäväni kuskiksi ja hän kävi sitten lauantaina moikkaamassa ystäviä Hyvinkäällä asti. Yövyimme tällä kertaa Solo Sokos Hotelli Tornissa, joka on kyllä tosi kiva hotelli. Tällä kertaa pääsimme hotelli 15. kerrokseen, josta olikin tosi kivat näkymät. Hotellin huipulla sijaitseva Moro Skybar on myös mielestäni tosi tyylikäs ja ilmeisen suosittu paikka, kun lauantai-iltana sinne oli ihan jonot alakerrassa. Meidän porukka pääsi sinne onneksi helpommin, koska yövyimme hotellissa ei jonottelua joutunut harrastamaan. Koska olimme Tampereella kävimme tietenkin illallistamassa siipiä Ravintola Hookissa, must juttuja Tampereella!

Ensi viikonloppuna onkin suunta ihan eri, sillä lähden käymään kotikotona Rovaniemellä moikkamassa perhettä ja koirakavereita. 

2 kommenttia

  1. Pitäisi meidänkin uusia sänky, hehkutit niin hyväksi omaanne, että on kysyttävä mitä mallistoa se on. Sini

    VastaaPoista
  2. Moni on kyllä kehunut tuota hotellin baaria, siellä täytyy koittaa itsekin pistäytyä, jos Tampereelle sopivasti joskus sattuisi :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.