Talvitakkeja

Ilmojen viilettyä nyt ihan tosissaan, ollaan vihdoin haettu kaikki talvitakit varastosta käyttöön. Talvitakkeja minulla on määrällisesti vähemmän mitä kevät- ja syystakkeja, mutta se nyt johtuu hyvin pitkälti siitä että talvitakit ovat monesti huomattavasti hintavampia. Talvitakkejakin minulla on kyllä aikalailla tarpeeksi, mutta joka vuosihan sitä tulee jokin uusi himotus. Viime vuonna hankin pörröisen karvatakin ja tänä vuonna kuumottelen pitkää puoleen pohkeeseen yltävää villakangastakkia.  En panisi pahakseni kyllä mustaa pörrötakkia tai tummansinistä citytoppatakkiakaan. Takkeja on kuitenkin kiva olla useampia ihan vain vaihtelun vuoksi, sillä niitähän käyttää joka päivä, mutta rajansa toki kaikella :)

New Look // Tommy Hilfiger // LK Bennett // Elvine

Tätä kollaasia tehdessäni huomasin ilokseni Zalandolla kaksi uutta merkkiä: Banana Republic* ja Club Monaco*. Näitä en ainakaan aiemmin valikoimissa ole huomannut, mutta molemmat merkit ovat hyvinkin tuttuja aikaisemmilta jenkkireissuiltamme - erityisesti ensimmäinen! Kumpikin merkeistä myy kauniita perusvaatteita, joihin kannattaa tutustua.

Minkä kollaasin talvitakeista valitsisit?


Linkit mainoslinkkejä.

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.