Lunta, kiitos

Viime viikonloppuna Rovaniemellä oli niin kaunista. Olen kyllä niin sitä mieltä, että kyllä lumi kuuluu talveen. Se tuo niin paljon valoa näihin vuoden pimeimpiin aikoihin. Nyt kun eletään taas sitä ikävää aikaa, että kun aamulla lähtee töihin on pimeää ja kun iltapäivällä töistä pääsee on jo hämärää kohta jo pimeää. Kyllä pieni lumikerrois piristäisi kummasti. Olihan se lumi täällä meillä Oulussa reilun viikon, kunnes se nyt loppuviikosta suli pois.

On tämä syksy mennyt kyllä nopeaa. Tuntuu, että koko ajan ollaan uuden viikon alussa, ihan hetken päästä taas viikonlopussa, joka menee salamana ohi ja taas ollaan maanantaissa. Huomenna voidaan jo sanoa, että joulukuu on ensi viikolla. Yleensä olen tässä vaiheessa jo hyvin kartalla siitä, mitä ostan kenellekin joululahjaksi. Tänä vuonna pää lyö ihan tyhjää ja ainoastaan tiedän mitä aion ostaa äidilleni. En kyllä edes tiedä mitä itse toivoisin lahjaksi, sitäkin kun on useammalta taholta kyselty.

Kuvissa näkyy siskoni uusin perheenlisäys Sisu, joka oli kasvanut hurjasti sitten viimenäkemän. On se niin ikävää kuinka lyhyt se pentuaika onkaan! Sisu onkin melkoinen vilkas tapaus ja välillä sen kanssa sai olla ihan hätää kärsimässä kun se kerkesi joka paikkaan. Mutta onhan se niin suloinen!

Leppoisaa sunnuntaita kaikille, me aiotaan viettää sunnuntai hyvän ruoan ja leffan parissa. Onko teillä sunnuntaille suunnitelmia?


2 kommenttia

  1. Olen samaa mieltä, että lunta saisi olla. Vaikka olenkin kesäihminen niin seuraava suosikkini on luminen talvi.
    Meille tulee vanhempani syömään ja illalla mennään neidin kanssa tallille, siinä tän sunnuntain suunnitelmat.

    VastaaPoista
  2. Lumi olis kiva mutta toivotaan että sitä tulee vielä =) Onko Eino ja Sulokin vielä Sisun perheessä? :D En sinänsä ole kovin koiraihminen mutta Sisu, Eino, Sulo ja Onni kyllä osaavat olla aika hellyttäviä :D Kultsit ja labbikset on kyllä parhaita.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.