Joulua kotiin

Minulla on parina viime viikkona ollut vaikeuksia pitää itseäni aisoissa, sillä haluaisin hakea kellarista jo suuren joulukoristelaatikkomme (nimitys ei suinkaan ole peräisin the joulukalenterista, kheh). Tämä viikonloppu on pitkästä aikaa sellainen, että ollaan kotona ilman minkäänlaisia suunnitelmia, joten ajattelin, että ehkä nyt voisi jo hieman joulua laittaa esille. Ainakin valot parvekkeelle. Edellisestä kotiviikonlopusta onkin jo yli kuukausi.

Minä tykkään joulukoristeissa, kuten sisutuksessa yleensäkin, sekoittaa sekä kultaista että hopeaa. Tykkään molemmista metallien sävyistä ja mielestäni ne saa istumaan oikein kivasti myös keskenään. Yksistään kultainen olisi makuuni liian pramea, kun taas hopea liian kylmä, joten nämä kaksi tasapainottavat toisiaan hyvin. Keräsin kolalasin jutuista, joita näkisin meidän kodin joulusta löytyvän :)


tyynynpäällinen // torkkupeitto
käsisaippua // tyynynpäällinen

Elloksen nettikaupasta saa 22.11. asti -20% alennuksen kaikista kodintuotteista täältä* (tarjousnumero 345982). Elloksesta olenkin postaillut täällä blogissa useamminkin, sillä Ellos on minulle nykyään se paikka, mistä ensimmäisenä etsin kun tarvin jotain sisustusjuttuja. Kollaasissa lemppareitani on punasävyinen tyynynpäällinen* ja valoköynnös*, jonka haluaisin parvekkeellemme. Vinkkinä ylävasemman peilitarjotin*, sillä saan joka vuosi kysymyksiä hieman saman tyylisesta tarjottimesta mutta hopeisena :)

Joko te olette aloittaneet joulukoristelun?

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.