It's beginning to look a lot like...

Jos marraskuu menee yhtä nopeaa ohi kuin lokakuu, on joulu ihan kohta ja juhannuskin alkaa jo kolkutella oven takana... Nämä päivätkin hurahtavat niin nopeaa, ettei ehdi tajutakaan kun on viikko taas vierähtänyt. Viime viikonloppuna kaupungin haitarinsoittaja soittelikin jo joululauluja, ehkä pikkaisen liian aikaisin... Nyt marraskuun puolella ja ensilumen jo tultua uskallan julkisesti tunnustaa aloittaneeni joulufiilistelyn jo nyt. Tai no, glögipurkkeja on tullut tuhottua jo muutama, eikä uunikaan ole lämmennyt joulutortuille vain kerran... Mutta joulutortuthan on niin hyviä, että niitähän söisi vaikka juhannuksena! Tortuissa käytän muuten aina Dronningholmin luumumarmeladia, mikään muu ei kelpaa koska ne ei yksinkertaisesti maistu niin hyviltä. Lisäksi leivon tortut torttutaikinan sijaan voitaikinaan, sillä mielestäni se maistuu paremmalta. Kokeilkaapa tänä vuonna ostaa sen torttutaikinan sisään voitaikina, ero on huomattava. Glögilempparini on puolestaan se Marlin perinteinen glögi. Olen kyllä kokeillut niitä kalliimpiakin premium glögejä, mutta mikään ei voita tuota perinteistä Marlia! Tänään ruokakaupasta nappasin joulun tee-se-itse lehden, jossa oli tosi paljon kivoja diy-ohjeita. Ehkäpä tässä joulunalla saisin kunnon inspiraatiopuuskan ja tekisin esimerkiksi alemman kuvan kaltaiset puupallokranssin.

Olenko ainoa joka on aloittanut joulufiilistelyn jo hieman liian ajoissa?


4 kommenttia

 1. Kyllä jo saa aloittaa joulufiilistelyn! Mikä lehti tuo on? Näyttää ihanalta! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallista.Mukava kuulla myös selkeitä vinkkejä , mitkä sinusta ovat parhaimpia valintoja:) Kiitos.
  t. Lisbet

  VastaaPoista
 3. Oih, täälläkin ollaan ihan fiiliksissä tulevasta joulusta! Se tulee kyllä nopiaa taas, joulukortitki on jo tehty. Onko noi niitä uusia omar karkkeja? Oliko ne hyviä? Pitänee itekkin tehdä ainaki kerran torttuja tälle vuojelle ja ostaa glögiäkin kohta. :)

  -M-

  VastaaPoista
 4. Heh, täälläki jo pari glögiäpurkkia tuhottu ja aikomuksena tehdä torttuja heti tällä viikolla.. :D Lemppariglögi on ehdottomasti Valion Hehku.
  Ihanaa joulun odotusta! :)

  Elisa

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.