9 satunnaista asiaa meistä

Olen kirjoittanut näitä satunnaisia juttuja tänne blogiin itsestäni ja nämä postaukset ovat yleensä olleet suosittuja. Tällä kertaa jaan yhdeksän satunnaista juttua meistä


Minä olen koiraihminen ja poikaystäväni kissaihminen. Minulla on viime aikoina ollut hirveä koirakuume ja olen yrittänyt kaupata ajatusta koiranpennusta poikaystävälleni. Hän on ehkä pikkuhiljaa alkanut lämmetä ajatukselle omasta karvapallerosta ja ehkäpä häiden jälkeen alamme miettimään sitä oikeaa ajankohtaa. Kissaa meille ei voi tulla, koska minä olen allerginen.

Me molemmat tykätään hulluna wingseistä, ollaan tykätty siis aina. Tosin tämän vuoden puolella innostus oli ehkä pikkuisen laskussa, mutta himo wingseihin on taas nostanut päätään. Aina ulkomailla ollessamme googletetaan löytyykö paikasta wingsejä ja ollaan seikkailtu wingsien perässä muun muassa pitkin Manhattania metrolla.

Minä olen meistä se sottaisempi osapuoli ja poikaystäväni se siistimpi. Perusoletus kai se on niinpäin, että nainen on siivousfriikki ja mies sottainen. Poikaystäväni on myös parempi silittämään vaatteita ja pesemään ikkunoita. Minä kun tykkään jättää esimerkiksi vaatteet juuri sille paikalle missä ne riisun ja niiden vaatekaappiin saaminen tuntuu ihan ylitsepääsemättömän vaikealta. Koskakohan sitä oppisi...

Poikaystäväni silittää hiuksiani joka ilta ennen nukahtamistani. Olen vannottanut häntä, että hän joutuu jatkamaan tätä tapaa mummoksi ja papaksi saakka!

Kun sanotaan, että tytär etsii huomaamattaan isänsä kaltaista puolisoa, niin ainakin television käytössä poikaystäväni on kuin isäni. Joka aamu alkaa teksti tv:n katsomisella. I know, käyttääkö joku tuota kapistusta yhä?! Lisäksi hän vaihtaa kanavaa ohjelmien mainoskatkoilla, mikä on mielestäni super ärsyttävää! :D

Me tykätään molemmat mökkeillä paljon, ja ollaan kummatkin vietetty suurimman osan lapsuutemme kesistä mökeillämme. Mökkimme sijaitsevat noin 40 kilometrin päässä toisistaan, ihan sattumalta. Ollaan siis oltu jo kauan ennen tapaamistamme hyvinkin lähellä toisiamme vaikka olemme asuneet ihan eri paikkakunnilla, hassua.

Tapasimme seitsämän vuotta sitten elokuussa juuri sinä päivänä kun muutin Ouluun. 

Jos matkustamme autolle jonnekin on poikaystäväni se joka ajaa. Aina. Oli matka kuinka pitkä tahansa ajaa hän silti koko matkan. Ei siksi, ettenkö minä haluaisi ajaa, vaan siksi että hän haluaa olla mielummin kuskin paikalla kuin stressata pelkääjän paikalla. Sama tapa hänellä on matkustaa hän sitten kenen kanssa tahansa, että hän mielummin on se ajaja kuin matkustaja. En pane tätä kyllä ollenkaan pahakseni, sillä pitkien matkojen ajaminen ei ole vahvuuteni.

Olemme olleet yhdessä yli seitsemän vuotta ja kihloihin menimme siis viime kesäkuussa. Olimme parisen vuotta sitten hetken erossa, mutta tuo hetken kestänyt ero vahvisti vain ajatuksen siitä, että elämä ilman toista on täysin mahdotonta ♥

+1 : En tiedä kuinka häiden jälkeen osaan kutsua poikaystävääni miehekseni. Se kuulostaa niin aikuiselta! Enhän minä ole vielä aikuinen, enhän edes nainen, sillä pidän itseäni yhä näin 27-vuotiaana tyttönä :D

11 kommenttia

 1. Ihana kirjoitus! :) haluatko yhtään avata että mistä tuo ero aikanaan johtui? Teillä kävi onni että kumpikin oli yhtä mieltä yhteenpaluusta.

  Linnea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mielestäni sille ei ole tarvetta, ei mitään draamaa kuitenkaan :)

   Poista
 2. Blogiasi pitkään seuranneena, minulta on mennyt kuitenkin ohi, että palasit yhteen vanhan poikaystäväsi kanssa :) Ajattelin tulevan miehesi olevan toinen henkilö. Mutta onpa ihanaa, että saitte asiat kuntoon ja ehkä hengähdystauko jopa vahvisti suhdettanne ja antoi enemmän varmuutta toisesta :)
  Mä yleensä kutsun kihlattuani nimellä, kaikki tuollaiset "statukset" tuntuvat tosi oudoilta ja virallisilta :D Voin kuvitella, että itse olisin samaa mieltä myös tuosta "minun mieheni" -termistä kuten sinä. Liian aikuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo aika vähän tuon parisuhdettani esiin täällä blogissa, joten en tuotakaan ole erikseen maininnut :)

   Poista
 3. Olisi kiva kuulla teidän lovestory, miten tapasitte ja mistä homma lähti :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoituksesi sai hymyn huulille :) ihanan erilainen ja henkilökohtaisempi postaus!

  VastaaPoista
 5. Tää oli kiva! Meilläkin minä olen se sottaisempi ja poikaystäväni mm. tiskaa aina :D itse kyllä tykkään siivota kunnolla sitten, kun on aikaa, mutta arjessa tavarat jäävät vähän hujanhajan... ja oon miettinyt tota "mies"-nimitystä myös, itse en osaa puhua kuin poikaystävästä ja välillä saan työkavereilta vähän kummallisia katseita :D vaikka emme ole kihloissa, niin joku aikuismaisempi nimitys voisi olla jossain tilanteissa kenties parempi, mutta ääh :D

  VastaaPoista
 6. Olen lukenut blogiasi kauan, mutta minulta on mennyt ihan ohi että olet palannut vanhan rakkaasi kanssa takaisin yhteen, luulin että sinulla on uusi mies. :) Hah, outoa, yllättävä uusi fakta! Ihana sellainen!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.