#puppylove

Viime viikon keskiviikkona meillä oli erityisen iloinen ilta, kun saimme kylään maailman söpöimmän vieraan. Siskoni kävi hakemassa Helsingistä asti uuden labradorinnoutajan pennun ja he pysähtyivät kotimatkalla tässä meillä Oulussa, koska olin monkunut sitä siitä asti kun kuulin heidän reissusta. Pieni Sisu-koira oli melkoinen ilopilleri ja virtapakkaus ja saikin meidän huushollin hetkeksi aivan sekaisin ja raikumaan lässytysäänistä. En kyllä ihan heti osaa nimetä mitään koiranpentua ihanempaa asiaa! Minullakin on ajoittain kovakin koirakuume ja omaa koiraa ollaan mietitty aktiivisesti. Meille ei tosin näin isoa rotua tulisi, vaan ollaan mietitty hieman pienempiä rotuvaihtoehtoja. Katsotaan koska meidän aika omalle koiralle tulee :)

Mutta katsokaa nyt noita tassuja ja nappisilmiä, sydänhän tässä on aivan lääpällään! Toivottavasti näemme tämän pikkuisen mahdollisimman pian uudelleen, ja voitte olla varma että kuvia Sisusta  tulee tulemaan myös jatkossa! :)


3 kommenttia

 1. Voi eii mikä ihanuus!

  VastaaPoista
 2. Niiiin ihana pieni ♡ Nuo pehmeät jättitassut on kyllä maailman söpöimmät!

  Saanko udella millaisia rotuja olette miettinyt? :)

  VastaaPoista
 3. Voi toista, ... labbis- ja kultsipennut on kyllä niin suloisia :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.