Hääkimppu

Hääjuttuja Pinterestissä selatessani, on vastaan tullut toinen toistaan upeampia hääkimppuja. Haluan hääkimpun mukailevan väritykseltään häidemme muuta värimaailmaa, joka tosin on hyvin simppeli: valkoinen ja ihan pieni ripaus mustaa. Olin aluksi aivan varma, että minulle tulee totta kai kokovalkoinen hääkimppu, mutta nyt olen alkanut taipua ottamaan mukaan hieman väriäkin lämpöä tuomaan. Kokovalkoisessa kimpussa käyttäisin todennäköisesti ainakin hortensiaa ja harsokukkaa, joista tykkään kovasti muutenkin. Suositut pionit jäävät minun kimpusta ikävä kyllä pois, sillä häidemme aikaan ei ole enää pionien kukinta aika. Kokovalkoisen kimpun rinnalla harkitsen nyt siis myös kimppua, jossa on valkoisen lisäksi myös haalean vaaleanpunaisia ja persikan värisiä kukkia. Tällöin hääkimpun värimaailma tulisi näkymään myös juhlapaikan kukissa. Kaikki kollaasin kimput ovat aivan upeita, ja jos totta puhutaan jos jos yhdenkään kollaasin tyylisen kimpun saan, niin olen kyllä ikionnellinen, sillä mikä vain olisi todella upea! Tällaisten pienien yksityiskohtien miettiminen tässä vaiheessa vuotta on jokseenkin mielestäni kyllä turhaa, sillä minähän kerkeän muuttaa kimpun suhteen mieleni suuntaan tai toiseen ainakin joka viikko, mutta silti hääjuttujen pohtiminen on tällä hetkellä yksiä lempipuuhiani!

Minkä kimpun sinä näistä valitsisit vai valitsisitko jonkin ihan muunlaisen? :)


4 kommenttia

 1. Oon suunnitellut omann kimppuuni punaisia ruusuja, meidän teemavärit kun tulee olemaan pieninä yksityiskohtina punainen, musta ja kulta. Mutta muodon haluan juuri tuollaiseksi pyöreäksi. Noista inspiraatiokimpuistasi ihanin on tuo pionikimppu. <3

  VastaaPoista
 2. Voi tuo aika on niin ihanaa, on aikaa suunnitella ja nauttia tulevista häistä. Meillä kun häät läheni niin kaikki oli valmiina ja päätetty niin ei iskenyt viime hetken stressiä missään vaiheessa.

  VastaaPoista
 3. Kaikki kimput ovat todella kauniita ja myös ihan sinun näköisiä :) keskimmäinen alhaalla ja vasemmanpuolimmainen alhaalla ovat todella kauniita joissa kaikki värit tulevat upeasti esiin. Eikä ole liikaa käytetty värejä, todella kauniita siis.
  -Minni-

  VastaaPoista
 4. Kauniita kimppuja! :) Täällä Espanjassa, mitä olen lukenut hää-aiheisia juttuja, niin näyttäisi siltä, että sellaiset talonpoikaiset/maalaishenkiset häät ovat nyt kova juttu ja silloin esim. kimputkin ovat sen henkisiä. Jotenkin se vain nyt pulpahti mieleeni tätä siun juttua lukiessa, koska itse en edes ollut tiennyt, että senkin näköisiä kimppuja olisi olemassa! Mutta googlaile esim. ramos de novia rusticos. :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.