Asukuvat tuomiokirkolla

Helsingissä tuli otettua asukuvat syksyn uusien hankintojen kanssa ehkä klassisikoimmassa asukuvaus paikassa koskaan - no tietenkin Helsingin tuomiokirkolla. Näiden kuvien otto ei kyllä ollut mistään helpoimmasta päästä, sillä kuvien oton aikana tuuli kovaa ja kylmästi. Olen ihan parin viikon sisään vasta hakenut villakangastakit esiin kellarista ja Helsingissä tuntui että olisi tarvinnut ennemminkin untuvatakin. 

takki Tiger of Sweden (vastaava täältä*, täältä*, täältä*)
neule Samsoe & Samsoe (vastaava täältä*, täältä*)
farkut Levi's (täältä*)
kengät Vagabond (vastaavat täältä*)
laukku Chloé

Asusta tykkään oikeastaan aika kovasti, siinä on yhdistettynä kaikki tällä hetkellä vaatekaapissani olevat lempparijutut. Muut uudet jutut näkyivätkin jo pari postausta sitten, mutta itseasiassa tummanharmaat farkutkin ovat uudet. Hullujen Päivien ainoa ostokseni ja täysin heräte sellainen. Inhoan eniten farkkujen ostoa, sillä niiden kokeileminen on todella työlästä ja harvoin löydät kuitenkaan hyviä. Levikseltä olen löytänyt usein hyvin farkkuja ja nämä eivät tuottaneet myöskään pettymystä, vaan olivat oikeastaan tosi hyvät. Kyseessä on tämä malli*, jota en voi kuin suositella!

Entä mitä te tykkäätte? :)

PS. Zalandolla saa tällä hetkellä kaikista aletuotteista -10% lisäalen, kampanja sivulle pääset tästä*. Lisäalen saa myös asussa olevista farkuista!

PPS. Voi kuinka tekikään mieli kirjoittaa otsikoksi "Asukuvat isolla kirkolla", sillä ah kuinka inhoankaan tuota sanontaa! :D

5 kommenttia

 1. Kiva asu! :) toi takki on aivan ihana! Saanko tiedustella noiden farkkujesi kokoa? Olen miettinyt niiden hankkimista mutta koosta ei hajuakaan.. Netistä haluaisin tilata :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Levikset ovat hieman isompaa kokoa, nämä ovat kokoa 28', monissa merkeissä olen ehkä 29'. Olisin saanut ahtauduttua varmasti vielä kokoa pienempiin, mutta itse en noudata sitä sääntöä, että "osta pienin koko mihin suinkin mahdut" :D

  VastaaPoista
 3. Näytät niin tyylikkäältä ja freshiltä! Tää on varmaan outo kehu, mut sulle sopii muuten hyvin toi vikan kuvan sivuheitto (?) hiuksissa, vaikka oletettavasti tahattomasti tuulen ansiosta syntynyt onkin :)

  Vähän nolona on myös tunnustettava, että tajusin kunnolla vasta muutama vuosi sitten mitä tarkoitetaan "isolla kirkolla/isolle kirkolle" :D Ja kyllä vaan, on ihan super ärsyttävä ilmaus..

  VastaaPoista
 4. Hei ompa kiva asu ja ihana, että löysit Marimekolta sen paidan! :) Marimekolla on minusta nyt ollut paljon kivoja vaatteita, ihan peruspaitojakin. Multa löytyy myös harmaa merinovillaneule sekä musta ribbipoolo. Tuota laukkua himoitsen edelleen tuossa harmaassakin värissä mini-koossa... :D

  VastaaPoista
 5. Ompa kiva asu! Todella raikas tuo harmaa :) osaatko sanoa takin mallia? Saisikohan sitä vielä jostain...

  Marianne

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.