5 x kosmetiikkalempparit

Aina silloin tällöin olen kirjoittanut täällä blogissa sen hetken kosmetiikkalemppareista ja nyt edellisestä postauksesta on aikaa jo tovi. Olen kosmetiikan suhteen vähän sellainen kokeilija, että haluan aika usein kokeilla uusia juttuja, ja tuotteen pitää oikeasti olla tosi hyvä, jotta ostan sen aina uudelleen ja uudelleen. Sellaisiakin tuotteita minulla kyllä löytyy muutama, ja voisin niistäkin kirjoittaa joskus oman postauksensa. Tässä kuitenkin tämän hetken suosikkeja, joilla on potentiaalia päästä myös kosmetiikka-arsenaalini vakijäseniksi.

Yves Rocher Illuminating Powder* ja YSL Touche Éclat Le Teint

Pidän kuultavasta, hehkuvasta ja valoaheijastavasta meikkipohjasta, sitä mattapohjainen meikki näyttää itselläni helposti pakkelimaiselta. Tykkään että meikkivoiteesta kuultaa himan esimerkiksi pisamat lävitse, mutta haluan punoituksen tasoittuvan. Ostinkin vastikään Sokoksen Kutsu Kauneuteen viikon tarjouksesta YSL:ltä uuden Touche Éclat Le Teint meikkivoiteen, joka kuulemma pitäisi sopia myös talvella pintakuvaille iholle. Tähän asti olen ollut meikkivoiteeseen tosi tyytyväinen ja se on pysynyt hyvin päivän paikoillaan. Toinen tällä hetkellä jokapäiväisessä käytössä oleva uusi lempparini on Yves Rocherilta saamani Illuminating Powder*, jolla saa poskipäille sitä kaivattua hehkua. Kivaa kun puuterissa on kahtaa eri väriä, niin niitä voi ottaa erikseen tai yhtäaikaa riippuen millaista sävyä sillä hetkellä tahtoo. 


Yves Rocher hiusseerumi ja Kiehl's Midnight Recovery

Olen viime vuosina ihastunut kaikkiin erilaisiin seerumeihin. Viime aikoina lempparikseni on noussut täällä esittelemäni Yves Rocherin hiusseerumi*, joka tosiaan sopii hennommille hiuksille ja myös kuiviin hiuksiin käytettäväksi. Harvemmin uskalla hiuksiin jätettäviä öljyjä laittaa kuivaan tukkaan, kun ne helposti saa hiukset näyttämään likaisilta, mutta tämän kanssa ei tarvitse sitä pelätä. Jos kiinnostuit tästä, niin kurkkaa ihmeessä tämä loistava pakettitarjous. Kasvoille sen sijaan olen iltaisin levittänyt muutaman tipan viime kerralla Helsingistä ostamaani Kiehl'sin Midnight Recovery Concentratea, joka on mielettömän riittoisaa. Tätä tarvitsee oikeasti vain pari tippaa koko kasvoille ja iho on tuntunut aamulla pehmoiselta.


Make up Store Face Mist

Viime keväänä kävin eräässä Make Up Store tilaisuudessa, jossa pääsin testaamaan tätä kasvosuihkessa kasvoille. Ostinkin sitten suihkeen itselleni ja olen siitä lähtien suihkinut tätä meikkauksen päätteeksi liian puuterimaista lopputulosta välttääkseni ja meikin pysyvyyden parantamiseksi. Suihku kosteuttaa ja raikastaa kasvoja välittömästi ja tuntuu tosi mukavalta. 


Löytyykö sinulta samoja lemppareita?

2 kommenttia

  1. Tiedän ettet kirjoita blogia työksesi, mutta toivoisin silti että oikolukisit postaukset ennen julkaisemista. Kirjoitusvirheitä nimittäin vilisee häiritsevän paljon. T. Kielinatsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kuten itse sanoitkin, en tee tätä työkseni ja valitettavasti nykyään on aivan liian harvoin aikaa postata ylipäänsä :( Yleensä kyllä silti oikoluen tekstit, tosin tätä tekstiä en ole oikolukenut

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.