Viimeaikaisia kuulumisia

Kroatian matka on enää kaukainen muisto vain, mutta blogin luonnoksiin oli jäänyt julkaisematta nämä kuvat kauniista auringonlaskuista. Kroatian matkasta todellakin jäi mieleen upean kirkkaan veden lisäksi juurikin upeaakin upeammat auringonlaskut, joita saimme ihailla ilta toisensa jälkeen. Kauniita auringonlaskuja on saanut nyt alkusyksystä ihailla täällä Oulussakin, mutta eihän ne nyt ihan samalta tunnu.

Minulla on ollut tällä viikolla pienoinen "syysmasennus". Olen ottanut joka päivä päiväunet, keskiviikkona nukuin autuaasti kolmen tunnin päiväunet ja yölläkin uni maistui. No tämä aamu tuntuikin jo aikaisempia huomattavasti helpommalta, vaikka olisi silloinkin tehnyt mieli vain kääntää kylkeä ja jatkaa unia. Laskeskelin tuossa viikonloppuja taaksepäin ja viimeksi toukokuussa meillä on ollut sellainen viikonloppu, että ollaan oltu kotona ilman mitään suunnitelmia. Viime viikonloppuina on tullut reissailtua melkoisesti, joten ehkä se ainainen liikkeellä olo alkaa pikkuhiljaa kropassa jo painaa. En ole myöskään pystynyt kipuilevan polveni takia juurikaan treenaamaan ja jonottelenkin nyt aikaa ortopedille. Urheilut on koostuneet viime aikoina vain lenkkeilystä ja uimisesta, mutta olenkin innostunut lenkkeilystä nyt enemmän kuin koskaan, ja olenkin lähtenyt haukkaamaan raitista ilmaa vähintään kaksi kertaa viikossa, kun normaalisti tahti on ollut maksimissaan kerran kuussa. Pokémon Go pelillähän ei ole tämän kanssa mitään tekemistä, khrm...

Keskiviikolta jäi hääpostauskin julkaisematta, sillä vaikka aiheita postauksille olisi, en halua täyttää koko blogia hääjutuilla. Uskon kuitenkin tulevan talven menevän helpommalla ohi, kun on jotain niin kivaa tekemistä kuin suunnitella häitä. Olen tosi harmissani kun blogille on ollut viime aikoina taas vähemmän aikaa, kun yleensä teen postauksia aina viikonloppuisin, mutta nyt ei postausaikaa ole ollut kun en ole ollut viikonloppuja kotona. No, ehkä tämä tästä!


Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.