"Mallin hommissa"

Ouluun huhtikuussa avatussa Sokos Pukumiehessä oli tämän viikon torstaina asiakasilta, jonne itsekin sain kutsun postitse, kantikseksi kun voisin itseni jo nimetä. Iltaan pääsi kyllä ilman kutsuakin jos vain osasi tulla oikeaan aikaan paikalle, oli illan aikana mahdollisuus tehdä ostoksia -20% alennuksella koko Sokoksen valikoimasta. Lisäksi satun tuntemaan Sokoksen kauneusosaston myyntipäällikön, ja ollaankin yhdessä Anun kanssa hieman juonittu blogiyhteistyötä heidän kanssaan - niistä lisää myöhemmin! Sokoksen palvelut olen kyllä jo ennalta hyviksi havainnut, sillä kesällä ystäviemme hääpäivänä kävin Sokoksen Hyvä Olossa kampaajalla tukan latvojen freesauksessa ja kiiltokäsittelyssä, sekä lisäksi otin pikakampauksen. Tosi kätevää kun samalla saa tukan kuosiin ja kampauksen, joita itse en osaa tehdä sitten ihan ollenkaan. Tuohon pikakampaukseen meni silloin noin 15 minuuttia ja kampaus oli tosi kaunis ja kaiken lisäksi oikeasti tosi edullinen, vain 25 euroa muun palvelun yhteydessä! Taidanpa tehdä saman myös tuleviin pikkujouluihin :)

Anu pyysikin minut asiakasiltaan kampaus- ja meikkimalliksi, ja totta kai suostuin! Olen itse ihan peukalo keskellä kämmentä, mitä hiustenlaittoon ja meikkaukseen tulee, joten kiva päästä muiden laitettavaksi. Kampaajani Lea taikoi tuon kampaukseni ihan tuosta noin vain noin puolessa tunnissa! Oikein harmitti mennä sitte torstai-illasta kotiin ja avata kaunis kampaus. Meikissä käytettiin Armanin Maestro Glow meikkipohjaa ja saman merkin fluid sheer kuultotuotetta, jotka saivat paikalla olleilta asiakkailta paljon kehuja ja kyselyjä, joten ajattelin vinkata niistä täällä teillekin. Jos kuulas valoa heijastava meikkipohja kiinnostaa, niin käy kurkkaamassa nämä! Itsekin taidan laittaa tämän meikkivoiteen ostoslistalle kun seuraavan kerran meikkivoiteelle on tarveta :)


Itsekin käytin illan aikana tuon -20% alennuksen hyödyksi ja ostin kaksi uutta NYXin Lingerie  mattahuulipunaa. Olen kyllä ihan tyystin hurahtanut NYXin mattapuniin, nämä oli tosin ensimmäiset tästä Lingerie sarjasta, johon kuuluu erilaisia nudepunia. Lisäksi ostin kampauksessanikin käytetyn Wella EIMI Thermal Image lämpösuojasuihkeen, jota minulta sattumoisin on aiemminkin jo löytynyt, mutta pullo on päässyt jo hetki sitten loppumaan. Tämä lämpösuoja kaiken lisäksi on tosi ihanan tuoksuinen ja ainakin kampaajani vannoi tämän tuotteen nimeen. Onnistuneen illan jälkeen pyörähdin vielä kauppakeskuksen alakerrasta ostamassa Sokos Herkusta kauniin hortensian oksan, tosin siinä meinasikin tulla tänkapå kun en osannut valita haluanko valkoisen, pinkin, vaaleansinisen vai lilan - lopulta päätyen melko yllättäväänkin valintaan, eli viimeiseen! Perjantaipuska valmiiksi jo torstaina.


1 kommentti

  1. Upea kokonaisuus! Mikä on tuo karvaliivi? Tahdon tuollaisen!

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.