I said YES to the dress!

Voi vitsit niin minä vain tein ja tilasin itselleni hääpuvun! Iiiks kertaa tuhat! Se on ihana, ihana, ihana! Aikalailla kaikkea mitä sen ei pitänyt olla, mutta aikalailla kaikkea mitä sen lopulta pitikin olla! Taidan kirjoittaa tämän postauksen jokaisen lauseen perään huutomerkin! !!! Pukuani en tule tietenkään täällä sen tarkemmin etukäteen esittelemään, sillä haluan puvun pysyvän yllätyksenä niin puolisolleni kuin vieraillekin, joten jännitysmomentti pysyy yllä seuraavat yksitoista kuukautta.

Olin hääpukusovituksissa hieman skeptinen siitä, että noinkohan helposti se oikea löytyy, vai tuleeko minulle vaikeus valita monesta kivasta mekosta. Löysinkin useamman kivan mekon, mutta kun vihdoin laitoin päälle sen oikean, niin kyllä sen vain tiesi ja tunsi. Puvusta jäi jälkeen hykerryttävä fiilis, eikä sitä saanut mielestään sitten millään. Itkua ei kylläkään päässyt, vaikka melko tunteellinen välillä olenkin, niin en sillä tapaa että uskoisin koskaan minkään mekon saavan minua vollottamaan.

Enpä tiedä olisiko ihanempaa työpaikkaa olemassakaan kuin hääpukuliike. Ja varsinkin jos liike on yhtä kaunis, kuin oululainen Morsiusateljee Katariina, josta minäkin omani ostin. Kävin läpi kolme Oulun liikettä, mutta Katariina on jotain uskomattoman kaunista, tunnelmallinen ja juuri sitä jotain, mikä tuo tuohon spesiaaliin tilaisuuteen vielä hiukkasen lisää. Oma pukuni on Katariinan omaa mallistoa, jonka on suunnitellut siis itse Katariina. Mekkoani tullaan muokkaamaan hiukan, mikä onnistui kätevästi kun suunnittelija vain tekee pienet muokkaukset piirroksiin. Olenkin myös mielissäni siitä, että pukuni tulee olemaan paikallista, Pohjois-Suomalaista suunnittelua. Palvelu liikkeessä on ollut todella ammattimaista ja miellyttävää, ja olen aina tuntenut itseni tervetulleeksi, vaikka ensimmäisellä kerralla liikkeeseen meninkin ihan ilman ajanvarausta ja vieläpä lauantaina. Minulle ei yritetty väkisin kaupitella sitä kalleinta sovittamaani mekkoa, joka myös oli hurjan kaunis, vaan sanottiin todenmukaisesti, että se edullisempi oli minulla vieläkin kauniimpi. En voi muuta kuin suositella Katariinaa kaikille oululaisille tai lähialueiden morsiammille. Hääpukuliikkeissähän ei saa kuvata ennen ostopäätöksen tekoa, mutta minä nappasinkin pari fiiliskuvaa puvun ostettuani, ihan luvan kanssa kylläkin!

Tällä hetkellä minua harmittaa se, että voi miksi tuota pukua saa pitää vain yhtenä päivänä?! Miten sitä malttaakaan odottaa vielä lähes yksitoista kuukauttaa?

8 kommenttia

 1. Ihanaa että löytyi hyvissä ajoin se oikea mekko! Tuntuuko yhtään vaikealta, kun pitäisi taas malttaa pitää suu supussa ja mekko salassa muilta...? ;D Voi apua, mut onneksi tämä ylläri on todellakin salassapitämisen arvoinen!! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO TUNTUUKO! :D Olen minä sen perheelleni ja kaasoille näyttänyt, mutta tekisi niin mieli näyttää tuolle tulevalle aviomiehellenikin se! :D

   Poista
 2. Hei mahtavaa, onneksi olkoon! :) Ja sitten vaan Trash The Dress -kuvaukset suunnitteille, niin saat pitää sitä toisenkin kerran ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti! :) Apua en kyllä ikinä raaskisi trashata sitä! :D

   Poista
 3. Oi hienoa!! Ihan huipulta kuulostaa juurikin tuo että se on oululaista suunnittelua! En malta odottaa 11 kuukautta että mekin nähdään se :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on tosi kivaa, että mekko on oululaista suunnittelua! Ja vitsit en malta minäkään!! :D

   Poista
 4. Katariinassa palvelu on kyllä ihan omaa luokkaansa! :) Muutamaan otteeseen siellä asioinut niin omien häiden merkeissä kuin muutenkin, vaikka oma pukuni lopulta olikin Glamourista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todellakin, ja tilana tosiaan ihan ykkönen, ei noita kahta muuta paikkaa voi Katariinaan edes verrata... Kauniita mekkoja niissäkin, mutta olen kyllä iloinen että löysin omani juuri Katariinasta :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.