Hiusten kosteutusta kesän jälkeen

Vastaanotin hiljattain Yves Rocherilta* paketin kuiville ja rasittuneille hiuksille tarkoitettuja hiustenhoitotuotteita. Mikäs sen parempi aika tällaiselle paketille kuin juuri kesän jälkeen, kun hiukset kaipaavat janoisena kosteutta auringon ja meriveden rasitettua sitä. 

Saamani pakkaus sisälsi Yves Rocherin kosteuttavasta ja korjaavasta Réparation hiustenhoitosarjasta, jonka tuotteet ovat silikoonittomia, parabeenittomia ja väriaineettomia ja sisältävät muun muassa jojobaöljyjä, ja manteliöljyjä. Pakkaus sisälsi tuotteista shampoon* ja hoitoaineen*, hiusnaamion*, hiusöljyn* ja hiusseerumin*. Tuotteiden tuoksua on jotenkin vaikea kuvailla, mutta mielestäni se on herkullisen täyteläinen ja mantelimainen.


Ensikokeilujen jälkeen mielipide tuotteista on positiivinen ja hiukset ovat pesun jälkeen olleet todella pehmoiset. Oma lempparini tuotteista on tämä kevyt hiusseerumi*, joka on tuotteena aivan uusi tuttavuus. Olen kyllä aina käyttänyt hiuksissa jätettäviä hoitoaineita, mutta yleensä ne ovat olleet suihkeita tai öljyjä. Hiuksiinjätettävät öljyt voivat hentoiselle tukalle olla liian tuhtia tavaraa, ja mikäli öljyä lorahtaakin liikaa näyttävät hiukset jopa likaisilta. Tämä seerumi on kevyen tuntuista ja tuoksui tosi hyvälle, ja se lupaa tehdä hiuksista vastustuskykyisemmät ja suojaavan hiuksia katkeamiselta. Lisäksi seerumi tuo hiuksiin kauniin kiillon ja pehmeyden. Suosittelen!


Minulla olisi jälleen tarjota teille huippu tarjous Yves Rocherilta, sillä saatte nämä kaikki viisi hiustuotetta pakettihintaan 21,90 euroa (sisältää postikulut!), kun normaalihintaisina tilattuna paketin arvo on 60,50 euroa. Tätä pakettia ette löydä suoraan Yves Rocherin sivuilta, vaan löydätte tarjouksen  erikseen TÄÄLTÄ.

Lisäksi Yves Rocherilla* on tämän viikon ajan syyskampanja, ja tällä viikolla saatte kaikista tuotteista -30% alennuksen koodilla FALL30

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.