Sisustusähky selätetty

Sisustusrintamalla on kesän aikana ollut hiljaista, sillä toukokuun lähes raivopäisen sisustamisen jälkeen tuli ähky. Muutimme siis huhtikuun lopussa uuteen kotiimme, jos mukana sattuu olemaan uusia lukijoita. Toukokuussa tulikin ostettua niin uutta sänkyä, ruokapöytää, ruokapöydän tuoleja, vierassänkyä kuin kirjoituspöytääkin. Melkoisen paljon kertarysäyksellä siis, joten ihmekös tuo jos sisustaminen ei nyt pariin kuukauteen ei ole kiinnostanut. Nyt kiinnostus sisustamista kohtaan on taas nousussa, joten eiköhän uudesta kodista tule pian taas lisää sisustusjuttuja!

Ellos on nykyään luottokauppani etsiessäni mitä tahansa sisustukseen liittyvää ja onhan sieltä kaikki meidän kodin matotkin osattu (esittely matoistamme tässä postauksessa). Elloksella on nyt pitkästä aikaa tarjolla alennuskoodi huonekaluille, normaalisti kun kaupan alennuskoodit ei käy huonekaluihin. Koodilla 345415 saat -20% alennuksen kaikista matoista, huonekaluista ja kodintekstiileistä 21.8.2016 asti. Ellokselle on tullut taas myytäväksi tuota upeaa Gold-sarjapöytää jota himoitsin täällä jo tammikuussa, mutta joka myytiin nenäni edestä loppuun. Harmi ettei sille taida enää löytyä paikkaa... vai löytyisikö sittenkin? Keräsin alle muutaman kiinnostavan tärpin Ellokselta ja etenkin marmorista tykkäävät kannattaa nyt suunnata itsensä Elloksen huonekaluosastolle!

5 kommenttia

 1. Kivoja poimintoja! Elloksella on kyllä tätänykyä hyvä valikoima, erästä marmoripintaista sivupöytää on tullut jo tovi ihasteltua. Niin ja yhtä mattoa, paria lamppua ja..ja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Ellos on ensimmäinen mistä nykyään katson jos etsin mitään sisustukseen liittyvää!

   Poista
 2. Elloksella on kivannäköisiä sisustusjuttuja, mutta niiden laadusta mulla ei ole mitään kokemusta. Mitä mieltä sä oot ollut Elloksen laadusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kokemusta lähinnä matoista, mutta ainakin ne ovat olleet tosi laadukkaan oloisia eikä mitään ongelmia ole ollut. Olen myös huonekaluista lukenut blogeista hyvää!

   Poista
 3. Mahtavaa, muuton myötä meidän olohuoneen matto on käynyt aivan liian pieneksi, mutta yli 160x230 cm -matot ovat saaneet jäädä kauppaan korkeiden hintojen vuoksi. Nyt löytyi ihan täydellinen jättimatto tuolta Ellokselta! Kiitos vinkistä :-)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.