Postaussarja: Wedding wednesday

Koska häistähän tunnetusti tulee juttua varmasti riittämään, ajattelin tehdä ihan uuden wedding wednesday postaussarjan häihin liittyen. Kaikki postaukset tulee kootusti myös wedding -tagin alle, josta ne on helppo halutessaan löytää. Yksi hääaiheinen postaus viikossa on varmasti minulle se maksimi ja voi olla että menee viikkoja, ettei aiheesta ole mitään sanottavaa!

Häät ovat itselleni tosi henkilökohtainen juttu, joten en tiedä kuinka tarkkoihin yksityiskohtiin tulen blogissa häiden tiimoilta menemään, mutta omaa inspiraatiota esimerkiksi pukeutumisen, kampauksen, meikin, koristuksien ja häämatkan suhteen tulen täällä blogissa varmasti jakamaan ja kyselemään myös vinkkejä teiltä. Nehän on sitä samaa ihanaa hömppää, mistä muutenkin täällä kirjoitan.

Miltä postaussarja kuulostaa? Entäpä mistä asioista haluaitsitte täältä blogista lukea häiden tiimoilta? :) 

4 kommenttia

 1. Kiinnostaa!! Häiden suhteen ehkä itseäni kiinnostaa eniten kaikki koristelut sun muut, niistä on kiva napsia inspiraatiota itsellekin jos tällainen tapahtuma omalle kohdalle joskus osuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, niistä juttua tulossakin heti huomenna! :)

   Poista
 2. Kaikki pienet valinnat on kiinnostavia: miten valitset kampausta, pukua, ruokia.. Ihan sitä tavallista tohinaa häiden ympärillä. En ole kauheasti seurannut hääblogeja, kiva päästäkin näin tutun valmistautumista seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kiinnostaa! :) Minäkään en hääblogeja ole seuraillut, tosin nyt tullut hieman googleteltua :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.