On top of Dubrovnik

Postaukset Kroatiasta on pian koluttu läpi, mutta vielä yksi vinkki olisi Dubrovnikiin matkaaville jaettavana. Dubrovnikin vanhakaupunki on upeaa katseltavaa yläilmoista käsin ja kaupungin vieressä sijaitsevalle kukkulalle pääsee kätevästi kaapelikärryllä. Meno-paluu kyyti maksoi muistaakseni noin 15 euroa per henkilö ja pidemmätkin jonot eteni tosi nopsaa. Me päädyttiin kukkulalle vasta viimeisenä iltana ja meinasimme ensin jättää sen välistä, mutta onneksi tuli käytyä. Näkymät oli tosi kauniit ja auringonlasku kukkulalta näytti upealta. Päädyimme myös illallistamaan kukkalan päällä olevaan Panorama ravintolassa, jota voin lämpimästi suositella ainakin ruoan puolesta. Syömämme pihvit lisuikkeineen oli tooodella herkulliset, mutta hinnat ei tokikaan halvimmasta päästä.

2 kommenttia

  1. Näyttää ihalta, mäkin haluan tuonne! Olen haaveillut Kroatiasta jo varmaan 10 vuotta, koskakohan ihan oikeasti pääsisin sinne.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti lähteä! Aivan upea upea paikka :)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.