Mökillä

Viime viikonloppu meni mökillä rentoutuessa, vaikka eipä se lopulta ihan pelkkää rentoilua ollutkaan. Me innostuttiin nimittäin lähtemään mustikkametsälle ja keräsimme kumpanakin päivänä ämpärilliset mustikoita, jonkin verran sieniä ja kävimmepä vielä viinimarjapensaitakin muutaman litran verran rokottamassa. Mustikoita jäi metsään ihan hurjat määrät ja oikein harmitti kun kukaan ei ollut niitä siellä poimimassa. En muuten ymmärrä, miten en aiemmin ole tykännyt viinimarjoista yhtään. Ne ovat aiemmin olleet makuuni liian kirpeitä, mutta nyt kun maistelin niitä suoraan marjapensaasta koin suoraan sanoen valaistumisen ja ahminkin marjoja sen jälkeen kaksin käsin. Siis niiiin hyviä! Marjojen poiminnan lisäksi teimme illalliseksi pitkästä aikaa sushia, joka onnistui ehkä parhaiten mitä koskaan. Ja olihan se vastapoimituista marjoista pakko leipasta mustikkapiirakka. En muuten ihan heti keksi parempaa kuin vielä hieman lämpöinen mustikkapiirakka. 

Ensi viikonloppuna suuntaamme jälleen mökille, tällä kertaa meidän mökille ja hieman pidemmäksi aikaa, meillä on nimittäin ensi viikolla lomaa! Mukaan lähtee meidän ystäviä ja onkin mukava viettää pitkästä aikaa kunnon mökkiviikonloppu kavereiden kera. 


1 kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.