Lempparimekko

Ostin kesällä Marimekon alennusmyynneistä muutamankin mekon, joista yksi oli tämä kuvissa näkyvä Lilian. Muistan tätä samaa mekkoa olleen aikaisempana vuonna erissä värissä ja ihastuneeni mekon kuosin kivaan yksityiskohtaan. Mekosta onkin tullut ihan lempparini, oikea piristysruiske vaatekaappiini. Mekko on kerännyt hurjan paljon kehuja monissa eri tilaisuuksissa ja kyselyjä mistä se on. Ja tämä mekko onkin monen tilaisuuden mekko! Ensi kertaa mekko pääsi ylleni ystäviemme häissä, mutta sen jälkeen olen käyttänyt mekkoa ihan arjessakin. Mekon tilasin jo aiemmin kesällä Boozt.comista*, ja mekko näyttäisi tällä hetkellä löytyvän vielä yhdessä koossa täällä*

Mitä te tykkäätte lempparimekostani? :) 


10 kommenttia

 1. Ihanan erilainen! :)

  VastaaPoista
 2. Nyt on nätti👌🏻😍

  VastaaPoista
 3. Tän malliset mekot toimii aina, ja onhan tuo kuosi kyllä söpö. Vaikka väritys ei ole ihan maltillisimmasta päästä, mekko ei silti ole liian yliampuva ja sopii tosi hyvin sun muutoin klassiseen lookkiin :)
  Itse olen sen verran nössö sekä värien että printtien kanssa, että ei riittäisi varmaan uskallus laittaa kyseistä mekkoa päälle. Arkimekkojen kokoelmaani olen kuitenkin jotain kevyttä kuviointia haikaillut, ja vähän jopa väriäkin. Tuon yläosan värinen mekko olisi kyllä upea.. Saas nähdä millon tulee joku sydämenvievä yksilö vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tässä on itsellenikin vähän yllättävät värit, mutta tykkään tästä silti hulluna! :)

   Poista
 4. Nyt on kyllä kuviin mekko mitä oon nähnyt pitkään aikaan yhtään missään! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.