Lämmikettä tulevaan sesonkiin alesta

Tänään aamulla katsoin ulos ikkunasta ja ulkona oli lähes pilvetön taivas ja ilma näytti lämpimältä. Puin kuitenkin kesätopin sijaa ylle ohuen neuleen ja pitkät housut ja mietiskelin, että tulikohan puettua nyt liian lämpimästi. Ei totta vie tullut. Elokuun ensimmäinen toi ainakin Oulussa mukanaan koleammat ilmat, ja vaikka ilma olikin kauniin aurinkoinen, oli viileässä tuulessa kuitenkin jo syksyn tuntua. Hrr, ajatuskin syksystä kylmää, onhan elokuu vielä sentään virallisesti kesäkuukausi!  

1. Mads Nørgaard -30% // 2. ADPT. -60% // 3. Just Female -70%
4. Marc O'Polo -55% // 5. ADPT. -20% // 6. Tommy Hilfiger -45%
7. ADPT. -20% // 8. River Island -20% // 9. Wallis Petite -45%

Törmäsin Zalandossa eilen illalla vaaleita juhlakenkiä selaillessani (köhköh...) sattumalta ale-osastolla toinen toistaan kivempiin neuleisiin ja neulemekkoihin. Vielä tänäkin vuonna poolokaulukset jaksavat ihastuttaa ja näin kesän värikkäämpien vaatteiden jälkeen harmaa alkaa tuntua oikeinkin houkuttelevalta. Alennusmyynneistä on tänä vuonna voinut jotenkin aikaisempaa paremmin tehdä löytöjä tuleville sesongeille, kun yleensä aleissa myydään vain kuluvan sesongin jäämistöjä. Täällähän jo kirjoittelin alennuksesta löytyneistä Timberlandeista, joista näyttäisi vieläkin löytyvän reilusti kokoja!

Oletko sinä tehnyt alennusmyynneistä löytöjä tuleville sesongeille?

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.