Helsingissä

Jestas miten tämä aika taas meneekin lujaa vauhtia! Tuntuu ettei aikaa riitä oikein millekään. Viikonlopun olin Helsingissä, mutta en ehtinyt kertoa siitä täällä, enkä juuri edes somea päivittää, heh.  Perjantaina meillä oli trainee-ohjelmaan kuuluvien projektitöiden esittely ja jäin siitä sitten viettämään viikonloppua Helsingissä. Yötä olin tällä kertaa uudessa Radisson Blu Aleksanterissa, joka oli oikein kelpo hotelli. Hotellihuoneet oli aika perus huoneet, mutta sängyt oli supermukavat ja aula-alue oli tosi kiva. Aamupala ei ollut mitenkään erityisen runsas, mutta tuotteet oli tuoreita ja laadukkaita. Iso plussa tuli savulohesta, smoothiesta ja pienistä aleksanterileivoksista. 

Tällä kertaa säät Helsingissä suosi, kun yleensä minun ilmaantuessa kehä kolmosen sisäpuolelle sataa siellä aina! Lauantaina oli mukava kun tarkeni pitkästä aikaa ihan vain t-paidalla, todennäköisesti viimeistä kertaa tälle vuotta. Kiertelin lauantaina muutamia kauppoja siskoni kanssa, tosin shoppailufiilistä ei oikein ollut sillä olen muutenkin säästökuurilla. Ostin ainoastaan yhdet siistimmät housut Zarasta, jotka minulla oli aiemmin toisessa värissä ja ne oli hinnaltaan tosi edulliset. Lisäksi kävin Louis Vuittonilla hoitamassa vihdoin yli kolme kuukautta kestäneen reklamaatioasian kuntoon ja uusi laukku pitäisikin tulla postissa parin viikon sisään. Ei mennyt tämä homma ihan niin kuin piti ja olisi muutama sana Vuittonin korjaus- ja asiakaspalvelusta sanottavana... No kerron ehkä sitten uuden laukun tultua.

Ensi viikonloppu menee taas työjuttujen parissa, tällä kertaa Lahdessa. Kiirettä pitää siis heti syksyn alkuun, mutta en valita, sillä on mahtava päästä erilaisiin juttuihin mukaan :) Ehkä tämä arkikin pikkuhiljaa alkaa rullaamaan normaalisti ja blogiakin ehtisi ja jaksaisi päivittää useammin.


7 kommenttia

 1. Tervetuloa Lahteen ja Hämeenmaalle! Meillä taitaa olla lauantaina sama suunta :)
  t.Suvi
  p.s Jos jäät seurahuoneelle yöksi niin kerro mitä pidit aamupalasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, mikä sattuma! :) Hei tuu moikkaan jos tunnistat! Ja joo Seurahuoneella yövytään, joten yritän muistaa kertoa! :)

   Poista
 2. Ah, ihana tuo belt bag <3

  VastaaPoista
 3. Heippa, bongasinkin jostain päivityksestä, missä olet töissä. Olen käynyt saman trainee-ohjelman v. 2009-2010, hienoa aikaa. Mukavaa syksyä ja työn iloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, niinkö!! Olisipa kiva kuulla urastasi enemmän! :)

   Poista
  2. Samoin, olisi kiva kuulla sun trainee-kokemuksia! Voidaan vaikka jatkaa keskustelua sähköpostin välityksellä :) zubiscorner@hotmail.com

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.