Hääkampaus

Hääkampaus on asia, josta minulla myöskin on päässäni selvä visio. Visio, joka todennäköisesti tulee romuttumaan useampaan otteeseen vuoden aikana, sillä edellisessä postauksessa kirjoitin, ettei merenneitomalli sovi vartatalolleni ollenkaan ja nyt en muuta ole tehnytkään kuin googlaillut merenneitomalleja... Tosin en usko mallin sopivan yhä edelleenkään vartalolleni, mutta se nyt ei selviä muuta kuin kokeilemalla. No ehkä otan nämä kaikki postaukset uusiksi sitten ensi kesänä lähempänä häitä kun päätökset pitää oikeasti alkaa olla tehtynä :D

No mutta. Tämän hetken visioni mukaan minulla tulee olemaan rennolta näyttävä kampaus, jossa on mahdollisesti paksu letti jossain osassa. Kollaasista ylävasen ja ylä oikea ovat ehkä tällä hetkellä lemppareitani sekä kampauksen etu- että takapuolen osalta. En usko haluavani hiuksiin koristeita, mutta voin kuvitella muuttavani tämän asian suhteen päätäni noin suunnilleen joka viikko. Keksimmäisessä kuvassa on mielestäni kauniisti käytetty harsokukkaa kampauksessa, mutta mietin onko se vähän turhan romanttinen vaihtoehto. 

Hääkampaukselle ja -meikille en vielä ole varannut aikaa, enkä kyllä tiedä ottavatko kampaamot vielä edes tässä vaiheessa varauksia? Minulla ei ole Oulussa koskaan ollut luottokampaajaa, joten siitä syystä selkeää tekijää ei ole. Meikkaajallakin olen käynyt viimeksi vanhojentansseissa. Suosituksia otetaan siis edelleen vastaan!

15 kommenttia

 1. Goalasin Outi ja Joni on ainakin ihan nappivarmoja hääkampauksen tekijöitä. Outi tekee myös meikkejä. Kannattaa kysellä aikoja jo ajoissa, sillä hyvät menee nopeasti! :)

  VastaaPoista
 2. Tpla:n Noora on todella taitava kampausten tekijä ja tietääkseni tekee meikkejäkin. Kannattaa kysellä aikoja, parhaat menee ekana :)

  VastaaPoista
 3. Meikki ehdottomasti make up store ja pyydä ritaa! Aivan paras, sen ig: rita_milia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritasta olen kyllä kuullut positiivista, mutta helpointa olisi jos kampauksen ja meikin saisi samasta paikkaa! :)

   Poista
 4. Kannattaa ehdottomasti jo varata ajat meikkiin ja kampaukseen! Oma luottokampaajani oli jo varattu yli vuotta ennen hääpäivääni (=ensi heinäkuussa) ja "jouduin" varaamaan hänen kollegansa. Kuulemma heidän kalenterinsa alkavat täyttyä morsiuskaumpauksista ja -meikeistä jopa 1,5 vuotta ennen häitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yksi keneltä kysyin oli myös jo varattu! Jestas, kyllä me morsiammet ollaan ajoissa! :D

   Poista
 5. Ne kampaajat, jotka toimivat yrittäjinä, voivat ottaa varauksia vastaan hyvinkin aikaisin. Olin juuri tiistaina koekampauksessa ja kampaaja sanoi että ensi kesälle oli tullut jo ensimmäiset varaukset. Palkkalistalla olevilla kampaajilla taas ei ole niin paljoa mahdollisuutta vaikuttaa esim. lomien ajankohtiin. Mutta kannattaa ehdottomasti kysellä! Oulun seudulta minulla ei valitettavasti ole antaa kampaajasuosituksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä olisi ajatellut, että näin aikisin pitää olla jo hereillä kampaajankin suhteen! Hyvä kun otin puheeksi :D

   Poista
 6. Tää blogi on kyllä siitä mahtava kanava, että voit kysellä muilta kokemuksia ennen suht isojenkin päätösten tekemistä. Oulukin on siitä hyvän kokoinen kaupunki, että on paljon tekijöitä, mutta kuitenkin ne lahjakkaimmat nimet nousevat melko nopeasti esiin :)


  Olin kesällä yksissä häissä vieraana ja päätin kerrankin panostaa kampaukseen. Mulla oli hyvät, selkeät kuvat ja ohjeet, joiden perusteella tehtiin ihan pitkän kaavan mukainen juhlakampaus. Lopputulos näytti aluksi ihan hyvältä, vaikka ei muistuttanu kovinkaan paljon niitä mitä kuvista näytin. En kuitenkaan ehtinyt edes juhlapaikalle ennen kun koko nuttura näytti jo ihan hirveältä harakanpesältä.. En oikein tiedä missä mentiin vikaan, mutta olin kyllä tosi pettynyt, että sen kerran kun panostan suht kalliiseen kampaajaan, lopputulos on kehnompi kuin omista käsistäni.
  Voin siis vannoa, että seuraavalle kampaajalle menen hyvin perusteellisen etukäteistutkimuksen jälkeen ja siltikin skeptisenä :D

  Jospa sinulla on parempi tuuri, ja löydät nopeasti sen kampaajan, joka ymmärtää täysin sun toiveet ja osaa ne toteuttaakin ♡


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta! Olen saanut lukijoiltani monia huippuja vinkkejä! :) Auts kuinka sinun kampaukselle kävi! Iskee paniikki oman kampauksen suhteen! :D

   Poista
 7. Sinähän olet muistaakseni käynyt ja postannutkin Kauneushoitola Harmonysta. Ehdottomasti Hanneleelle meikkiin

  VastaaPoista
 8. Laitetaanpa uudelleen kun aiempi kommentti jonnekin katosi. Suosittelen lämpimästi parturi-kampaamo Omaa heinäpään/keskustan kuppeessa, kävin siellä itse ja olin todella tyytyväinen sekä kampaukseen että meikkiin. He tekevät yhteistyötä Katariinan morsiamen kanssa, joten laajaa osaamista ja kokemusta tuntui löytyvän hääkokonaisuuksien suunnittelusta :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.