Frans & Camille - ranskalainen bistro Oulussa

Valoisa, mielenkiintoinen, tyylikäs, nykyaikainen ja chic. Yhdistäisitkö sinä nämä adjektiivit ravintola Fransmanniin? En minäkään. Uudistuksen kokeneeseen Frans & Camille ravintolaan kyllä! Viikonloppuni sai herkullisen alun kun pääsin tutustumaan fresh upin kokeneeseen uudistuneeseen Oulun Fransmanniin, nykyisin siis Frans & Camilleen. Ravintolan muodonmuutos oli huikea ja todella onnistunut. Kaikki yksityiskohdat, niin valaisimet, pienet sisustukselliset yksityiskohdat, lautasliinat, juomalasit kuin lautasetkin ovat todella upeasti mietittyjä. Vai mitä sanotte näistä kuvista?


Pääsimme testaamaan aluksi lounaspöytää, joka sisälsi runsaan ja monipuolisen salaattibuffetin, monia erilaisia kastikkeita ja lämpimän ruoan. Sanoin ääneen, etten ole koskaan maistanut niin hyvää jauhelihapihviä, mitä tuolla lounaalla sain syödä! Lisäksi saimme maisteltavaksi à la carte listalta kaksi erilaista jaettavaksikin sopivaa alkupalalautasta, joista toinen sisälsi ranskalaisia juustoja ja toinen leikkeleitä. Koska Frans & Camille ammentaa inspiraationsa ranskalaisista bistroista, on listalle tuotu myös French Burger hampurilaisannos, joka yllätti todella positiivisesti maullaan ja mehukkuudellaan. Pihvi oli paistettu täydellisen mediumiksi ja briossisämpylä oli herkullinen. Ja katsokaa nyt noita todella suloisia lautasia hampurilaisten alla?! Jälkiruuaksi saimme suussa sulavaa créme bruleeta, joka on jälkiruuista henkilökohtainen lempparini, ja suklaisia tartalettejä. Frans & Camille avattiin tänään perjantaina myös kaikille asiakkaille ja voin lämpimästi suositella käymään tutustumassa! Upea muodonmuutos kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa paikan päällä ja antaa sille ehkä jo unohdetulle Fransulle uusi mahdollisuus. Frans & Camillessa on potentiaalia paitsi ruualla herkutteluun, mutta myös rentoon after work menoon, eikä paikka missään nimessä tuntunut turhan fiiniltä pönötys paikalta - siitä kertoo myös tarjoilijoidet hauskat tyyliin sopivat raitapaidat. 

Kiitos kutsusta Frans & Camille, näemme varmasti uudestaan!

4 kommenttia

 1. Kävimme avajaisiltana. Todellakin ilme oli freesaantunut ja menu upea, oli valinnanvaikeus! Alkuruokana kanttarellikeitto oli samettisen ihanaa. Pääruokana pinaatticannelonit salaattilla. Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se kanttarellikeitto on kyllä testattava, se kuulosti niin hyvältä! Kanttarellikeitto on kyllä yksiä lemppareitani. Mutta niin on myös alkupalojen klassikot roqufort etanat, nam!

   Poista
 2. Olitpa nopea postaamaan, mulla on vielä kuvat siirtämättä koneelle. :) Paikka oli kyllä freesaantunut, ja ruokalistalla sopivasti sekä vanhoja herkkuja että uusia juttuja. :)

  VastaaPoista
 3. Vau, minkä näköistä! Todella tyylikkään näköinen muutos. Harmi, etten itse reissultani päässyt paikan päälle ihmettelemään ja maistelemaan, mutta täytyy kyllä käydä tutustumassa ja ruokailemassa ominpäin kunhan vain ehtii. :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.