Timberlandit alesta keskellä kesää

Se, että Suomeen tulee lämmin ja aurinkoinen kesä, ei ole ollenkaan varmaa. Se, että Suomeen tulee pitkä, kylmä ja pimeä talvi sen sijaan on aivan varmaa. Talvivaatteiden osto näin keskikesällä ei siis ole ollenkaan typerää, varsinkin jos ne ovat hyvissä alennuksissa.

Viime talvena Timberlandeja tai niiden jäljitelmiä näkyi jokaisella, kuten UGGeja pari vuotta sitten. Itse olin tähän muotiin oikein tyytyväinen, sillä kyseiset kengät ovat jaloissa lämpimät, tukevat ja ei ollenkaan liukkaat, mitä UGGit taas oli. Bongasin Spartoon verkkokaupasta näitä klassikkobootseja hyvin alennusprosentein ja ajattelin, että nyt on pakko vinkata näistä pikaisesti teillekin! Viime talvena kun koot olivat tosi pitkään loppuunmyytyjä, mutta näistä malleista löytyy koko vielä osasta ihan kivastikin, jopa tuosta kollaasin asujen klassikko mallista!

1. -30% 2. -40% 3. -40% 4. -40% 5. -40% 6. -30%

Koodilla KESA5 saat Spartoolla jo alennetuista hinnoista nipsastua vielä -5% alennuksen. Itse olen jonkin asteisessa shoppailulakossa tällä hetkellä, mutta sanoin lakon alkaessa että kahden asian suhteen saan tehdä poikkeuksen ja ne ovat talvikengät ja talvitakki. Laitoinkin tämän porsaanreiän mahdollistamana nuo nuden väriset versiot tilaukseen. 

Kuvat täältä ja täältä.
Linkit mainoslinkkejä.

5 kommenttia

 1. Haha, ostin myös Timberlandini viime kesänä :D Silloin tuntui vähän hölmöltä, mutta sain niin edullisesti käytetyt ja hyväkuntoiset yksilöt, että oli pakko tarttua tilaisuuteen. Talvella kyllä kiittelin itseäni paukkupakkasilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä oosten kans viime heinäkuussa Panama Jackini, ne tosin ihan normihintaisina! Nyt oli pakko ostaa nämä Timberlandit kun kerran hyvässä alessa! :D

   Poista
 2. Mää katoin tummanruskeita, ois jääny 120€ alen jälkeen hintaa niille joten jäin vielä miettimään, että löytysköhän mistään halvemmalla, muttei taida löytyä. :) Tosin oon vähän sitä mieltä että talvi kengistä ja hyvistä sellasista voikin maksaa vähän enemmän, kun nämäki kengät pitäis mun käsittääkseni kestää hyvin.

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä usko, että mistään löytyy halvemmalla ja ensi kuussa hinnat on varmasti sen 215e, mitä ne normaalisti maksaa! :) Talvikenkiin todella voi panostaa, sillä mielellään haluan kengät joissa varpaat pysyy lämpiminä eikä mene heti huonoiksi :)

   Poista
  2. Jep! Kyllähän ne lähti tilaukseen, toivotaan että hyvä koko. Vielä kun parka löytys jostain hyvällä hinnalla, niin alkas olemaan valmista talvea varten. :D

   -M-

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.