Sportswear from sale

Olo on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin sporttinen. Olen käynyt salilla viimeksi huhtikuussa Latviassa. HUHTIKUUSSA! Ja nyt on heinäkuu. Minulla menee joka vuosi niin, että urheilen kevään intopiukeana, mutta kun tulee kesä, loppuu urheilu kuin seinään. Tänä vuonna tosin ihan tahtomatta. Latviasta hankin melkoisen taudin, joka kesti oikeastaan koko toukokuun ja tarvi kahdet antibiootit nitistää tauti kunnolla. Vai nitistyikö se sittenkään? Sillä juhannuksen jälkeen sunnuntaina lentokoneessa kohti Kroatiaa tunsin taas kaktuksen kurkussa ja ajattelin, että voi ei, en kai taas tule lomalla sairaaksi. No tulin tietenkin. Onneksi sairastelu ei lomaamme juuri haitannut, mutta kotona sain taas antibiootit poskionteloihin ja tällä kertaa myös keuhkoihin. Not good. Näiden kahden sairastelun välissä käytiin kyllä satunnaisesti lenkkeilemässä ja hieman kuntoilemassa lähipuistossa, mutta suuret suunnitelmat kesäloman aamulenkeistä on saanut haudata. Näköjään jos ei motivaatio ole hukassa, niin sitten kroppa laittaa kunnon taudit kehiin, jotta urheilu on käytännössä mahdotonta.


verkkarit // college // shortsit // trikoot

No, ei se auta kuin lähteä tästä taas uuteen nousuun. Syksyllä aion aloittaa kolmannen kerran Kayla Itsinesin Bikini Body Guiden, jonka sain viime keväänäkin tehtyä kokonaan ja vielä muutaman viikon päälle ennen kuin sairasteluputki iski. Tuo treeniohjelma on ihan lemppari, koska se on helppo ja nopea tehdä, mutta samalla todella todella tehokas. Syksyyn asti ajattelin nauttia ulkona urheilusta, kunhan nämä hengitystiet tulevat vihdoin kuntoon. Uhrheilumotivaatiota on helppo kasvattaa myös uusilla treenivaatteita, joita löytyykin vielä tällä hetkellä alesta aika kivasti. Omia lemppareitani kollaasissa on ensimmäinen pitkänmallinen Adidaksen pusero ja mustat lenkkarit, joita itseasiassa kokeilin jalkaan Latviassa, ja muistan niiden tuntuneen jaloissa tosi hyvin istuvilta! Uusille lenkkareille alkaisi todella olla tarve, sillä vanhat alkavat olla jo melko kulahtaneet, eivät tosin tämän kesän liiallisesta käytöstä...

Olenko ainoa jolle AINA käy näin?

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.