Sinistä

Reissusta palaamisesta on jo yli viikko, mikä tuntuu jokseenkin aivan uskomattomalta. Käynnissä on viimeinen lomaviikkoni tällä erää, mutta onneksi jemmassa on vielä kaksi lomaviikkoa, joista toisen käytän elokuussa ja toisen sitten myöhemmin syksyllä mahdollisesti reissuun äidin kanssa. Ei ollakaan pitkään aikaan käyty äidin kanssa yhdessä reissussa, ennen kun ne olivat joka vuotinen perinne. On siis jo aikakin! Tämä kuluva viikko ja viime viikko ovat menneet ihan kotioloissa. Viime viikolla sairastelin, tapani mukaan olen aina lomalla sairas, ja viikonloppuna juhlittiin kavereiden häitä, jotka oli aivan huikeat. Tälle viikolle on suotu kivoja ilmojakin ja parvekkeen aurinkotuolia on tullut läppärisylissä kulutettua. Olen joutunut lomaa käyttämään traineeohjelmaani kuuluvaan projektityön tekoon, mutta onneksi se alkaa olla jo voiton puolella.

Näissä kuvissa palataankin Kroatiaan ja hotellimme kallioiselle rannalle. Tuo vesi oli vain jotain aivan upeaa ja uinkin enemmän meressä mitä koskaan! En ihan hirveästi fanita luonnonvesissä uimista, sillä pelkään kanssani uiskentelevan suuria kaloja kun en näe veteen kunnolla. Tuolla ei sitä ongelma ollut, kun meren pohja saattoi erottaa helposti vaikka vettä oli monta metriä. 

mekko Zara
sandaalit Michael Kors
hattu H&M

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.