Pleated maxi skirt

Kroatiassa kun oli aikaa, tuli asukuvia napsittua useammatkin. Tämä on toinen asu Cavtatista, jälleen syömään lähdössä. Midimittaiset vekkihameet ovat tämän kevät ehdoton hitti, jollaista omasta kaapista ei tosin harmikseni löydy. Tämä useamman vuoden vanha maksimittainen vekkihame sen sijaan pääsi Kroatiassa useampaan otteeseen käyttöön, ja ihmettelen suuresti miksi se on ollut aiemmin niin vähäisellä käytöllä! Tosin en ehkä tunne itseäni Suomessa kovin kotoisaksi näin hienossa hameessa, ellen sitten ole juhliin lähdössä, mutta ulkomailla on aina kivempi panostaa pukeutumiseen.
hame Mango (vastaava täältä*, täältä*, täältä*)
toppi Mango (vastaava täältä*, täältä*)
kengät Vagabond (täältä*)
laukku Chanel
aurinkolasit Ralph (täältä*)

Hiuksista sen verran, että olen innoissani kun hiukset yltävät jälleen kunnon nutturalle. Vaikka kuin pitkästä polkasta tykkäänkin avonaisena, aion kuitenkin kasvattaa taas hiukseni pidemmiksi jotta niiden kiinnipitäminen on helpompaa. Oman hiusvärin kasvatus etenee myös hitaasti mutta varmasti ja jotenkin tuntuu että oma hiukseni olisi paksuunutunut jo hurjasti, kun en ole värjännyt hiuksia moniin kuukausiin. 

Mitä tykkäätte asusta?

2 kommenttia

  1. Oi että ihana asu! Ja ihanat kuvat, ja maisemat ja lomafiilis! <3 Vau!

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihana hame! Ja hei mitkä upeat maisemat, ihan huikeet <3

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.