Parvekkeella

Suuri parvekkeemme on ehdottomasti yksiä asuntomme parhaita puolia. Etenkin näin kesällä, kun se toimii käytännössä yhtenä lisähuoneena. Parvekkeemme ilmansuunta on lounaaseen, jolloin parvekkeelle paistaa aurinko päivisin noin klo 13-21 välillä, eli juuri ideaalisti jos minulta kysytään. Parvekkeen lasituksen tekevät sen, että auringon paistaessa parvekkeella on tosi lämmin vaikka ilman lämpötila ei ulkona olisikaan kesäinen. 

Myös parvekkeen sisustuksessa jatkuu sama vaalea linja mikä asunnossa muuallakin. Sohvaryhmä on samaa Ikean Kungsholmen sarjaa, jota meillä oli edellisessäkin asunnossa, mutta ostimme siihen tähän uuteen asuntoon kaksi moduulipalaa lisää. Valkoinen aurinkotuoli tilattiin sen sijaan Hobby Hallista. Valkoisen kohtuuhintaisen aurinkotuolin etsiminen ei ollutkaan helppoa, mutta onneksi Hobby Hallista tärppäsi. Valkoinen on kyllä aurinkotuolin värinä loistava, sillä sen pinta ei kuumu auringon porottaessa täydellä tehollakaan. Parvekkeella olevat pöydät ovat sen sijaan väliaikaisia ja mietimmekin hieman isomman sohvapöydän ostoa. Tuo sivupöytä on myös parvekkeella vain koska sille ei ole enää muualla käyttöä, ja se todennäköisesti lähtee jossain välissä eteenpäin. Parvekkeella olevan nojatuoli oli alunperin meillä edellisessä asunnossa sisällä, mutta uudessa asunnossa sille ei olekaan enää tilaa, vaikka neliöt kasvoivatkin. Mietimme ensin sen myyntiä, mutta koska se mahtuu hyvin parvekkeelle, olemme ainakin toistaiseksi antaneet sen jäädä sinne.

Minä en todellakaan ole mikään multasormi mitä kesäkukkiin tulee, vaan istutin vasta tänä keväänä ensimmäistä kertaa itse kukkia. Hortensiasta olen aivan erityisen ylpeä, sillä vuosi sitten keväänä onnistuin tappamaan kolme sisähortensiaa alta aikayksikön. Parvekehortensiamme onkin selvästi sisukkaammasta päästä ja olenkin pyrkinyt hoitamaan sitä rakkaudella. Ja aika hienoltahan tuo näyttää, vai mitä? Alussa meinasi jo käydä köpelösti, kun istutuksen jälkeen en ollut kastellutkaan sitä aivan kunnolla, vaan jo päivän jälkeen kukat olivat nuupallaan. Onneksi peliä ei oltu vielä kuitenkaan menetetty, vaan kunnollisella kastelulla hortensia heräsi kuin heräsikin loistoon. Sen sijaan pöydällä olevan ruukkuruusun tilalla olleen minineilikat kokivat jo kohtalonsa, kun kukat vaan kuoli ja uudet nuput eivät auenneet... 


6 kommenttia

 1. Kivalta näyttää! :)

  Mulla kävi just samanlain sellaselle minineilikalle. :D Mutta ihmeellisesti kaks muuta, jotka laitoin amppeliin, ovat hyvässä kuosissa! Oishan se olluki jo liian hyvin, jos eka kertaa laittaessa kaikki kukat ois kukoistanu..hehe :D


  VastaaPoista
 2. Iso parveke on vaan niiiiiin kiva kesällä ja miksei myös muulloinkin. Me saatiin kans vihdoin hankittua parvekekalusteet niin kyllä nyt kelpaa :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuolla parvekkeella kelpaa! Valkoinen tekee parvekkeesta tosi raikkaan näköisen. Todella tyylikäs parveke ja hyvät kuvatkin.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunista! Aurinkotuoli sopisi juuri minunkin tarpeeseeni. Mikä mallin nimi onkaan? Ei vain valitettavasti näkynyt enää vastaavaa Hobbyhallissa.

  Kauniita kuvia sinulla. Täytyykin tutustua blogiisi tarkemminkin :)

  Terveisin Satu

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.