Luottovinkkini ruskettumiseen + alekoodi!

Ihana kesä! On ollut todella ihanaa, että tänä kesänä ollaan oikeasti saatu nauttia lämpimistä ja aurinkoisista kesäsäistä. Tällaisia kesien kuuluu ollakin! Päivetystä hipiään ollut mahdollista saada nyt heinäkuun viimeisinä viikkoina ihan kotosuomesta ja vedet ovat lämmenneet uimakelpoisiksi. Rusketuksen parhaita puolia on ehdottomasti se, että meikkaamiseen kuluu huomattavasti vähemmän aikaa kun jo hiemankin päivettynyt iho näyttää ilman meikkivoidettakin tasaiselta ja terveeltä. 

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tarkemmin olen alkanut kiinnittää huomiota auringolta suojaukseen ja aurinkorasva on myös Suomessa ehdoton. Olen jo vuosi, aina ennen kesää ja aurinkomatkoja, nauttinut kuurin betakaroteenia, joka paitsi edistää ruskettumista, mutta myös suojaa ihoa palamiselta. Olen useamman vuoden ajan tilannut BetaGranat* betakaroteenivalmistetta Fitnesstukusta ja suositellut sitä täällä blogissakin pariinkin otteeseen, sillä olen kokenut tämän reilusti betakaroteenia (15mg) sisältävän valmisteen toimineen itselläni parhaiten. Useampia merkkejä kun on tullut vuosien aikana kokeiltua. Esimerkiksi tänä kesänä olen välttynyt jokavuotiselta aurinkoihottumalta kokonaan! Betakaroteenivalmisteita ostettaessa kannattaakin kiinnittää huomiota betakaroteenin määrään, kun monissa valmisteissa määrä on vain 6mg. Nyt sain Fitnesstukusta testattavaksi uutta Vitaprana* merkkistä Vita-Tan betakaroteenivalmistetta*, joka sisältää vieläkin enemmän betakaroteenia (25mg) ja jossa on lisäksi mukana muun muassa sinkkiä ja biotiinia, jotka myös ovat hyväksi sekä iholle että hiuksille.  Valmiste on siis aiemmin käyttämääni vieläkin monipuolisempi, joten luotto tämän toimivuuteen on kova!

Sain Fitnesstukulta teille jaettavaksi alennuskoodin, ja kassalla koodin LINDA20 syöttämällä saatte kaikista Vitaprana merkin* tuotteista -20% alennuksen 4.8. saakka. Alennuksen jälkeen tälle 60 kapselin purnukalle jää hinnaksi alle kymppi.  Vitaprana merkiltä löytyy myös monia muita kiinnostavia ja edullisia terveystuotteita, kuten luomumaapähkinävoita, luomukookosöljyä ja luomichiasiemeniä, joten tämä itselleni aikaisemmin tuntematon merkki on todella tutustumisen arvoinen. Kaikki merkin tuotteet löydät täältä*

1 kommentti

  1. Hei, millainen vaikutus tällä VitaTanilla oli verrattuna BetaGranatiin? Huomasitko eroa?

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.