Hotellivinkki: Hotel Croatia Cavtat

Mainitstinkin jo Cavtatin hotellimme, Hotel Croatia Cavtat, olleen aivan loistovalinta. Yleensä hotellin valinnassa etsimme hinta-laatusuhteelta mahdollisimman hyvää vaihtoehtoa. Sellaista, joka ei ole luksusta, mutta hotellista löytyy kaikki mukavuudet ja on ihan ok näköistä. Näissä hotelleissa yleensä näkymät ikkunasta eivät ole päätä huimanneet, mutta ovat muuten olleet ihan kelpoja. Tällä kertaa halusimme panostaa hotelleihin kunnolla ja valitsimme kummastakin hotellista merinäköalahuoneet. Cavtat valikoitui toiseksi kohteeksemme oikeastaan tämä hotellin vuoksi, kun Dubrovnikin hotelleja tutkiskellessani tämä tuli eteen. Hotellilla oli huippuarvostelut ja hinta oli 5* hotelliksi verrattain kohtuullinen, kun varasimme matkoja puolivuotta ennen reissua.

Paikan päällä hotellivalinta osoittautui kaikin puolin onnistuneeksi. Hotelli sijaitsee pienen kukkulan huipulla, josta on upeat näkymät niin merelle kuin Cavtatin kyläänkin. Hotellihuoneet oli kohtuu tilavat, ilmastointi pelasi ja hyvin ja kylpyhuoneessa oli kivana lisänä vesisadesuihkut. Hotellilla on muutama erilainen oma ranta, toinen on kylänpuolella ja toinen avomerenpuolella. Avomerenpuoleisesta rannasta tulikin lempparimme, sillä siellä oli mahdollisuus valita kallioilta oma pieni spotti aurinkotuolin ja varjon kera, ja oli huomattavasti rauhallisempi kuin allasalue tai kylän puoleinen ranta, jossa aurinkotuolit ovat perinteisesti vierivieressä. Olipa hotellilla pieni oma nudistirantakin, jonka tosin jätimme kokeilematta, heh. Huonojalkaiselle tämä hotelli ei välttämättä ole oikea valinta, sillä hotellin sijaitessa kukkulan huipulla, on portaiden nousemista todella paljon. 
Hotellilt lähti myös näköalapolku niemen ympäri, jossa kävimmekin pari kertaa kävelyllä ja kerran ihastelemassa auringonlaskuakin. Hotellilta käsin pääsi siis nauttimaan juuri niistä Kroastian parhaista puolista: kauniista luonnosta ja kirkkaista vesistä.


Hotellin aamupala oli valikomaltaan varsin runsas, varmasti runsain missä koskaan olen ollut. Syötävää löytyi joka lähtöön ja plussaa oli valitsemillasi täytteillä paistetut omeletit. Hedelmiä oli aamupalalla runsain mitoin, leikkeleissä ja juustoissa oli laajat valikoimat, lämpimästä valikoimasta löytyi kanamunia kaikissa mahdollisissa valmistusmuodoissa eikä leipävalikoimakaan jättänyt kylmäksi. Jos jokin miinus pitäisi etsiä, antaisin sen mehusta joka ei ollut kylmää. Kahvit ja teet tarjoiltiin pöytiin.


Hotellimme oli aivan ideaali kauniiden auringonlaskujen bongailuun ja tämäkin kuva on heti reissumme ensimmäiseltä illalta, kun olimme juuri saapuneet hotellille. Ihmettelin kyllä suuresti, miten auringonlaskuja ihastelemassa harvemmin näkyi muita. Auringonlaskut näki parhaiten  juuri siltä lemppariltamme avomerenpuoleiselta kalliorannalta, jonne ei moni välttämättä edes eksynyt. 

2 kommenttia

  1. Vaikuttaa kyllä upealta paikalta ja hyvä matkavinkki tämä! Meilläkin puheissa ollut että Kroatiassa pitäisi käydä, laitetaan tämä siis korvan taakse :) Silti mulla meinaa aina vaan mieli vetää Espanjaan tai niiden jollekin saarelle, ne kun on vienyt mun sydämen. Mutta olisi toki kiva käydä eri paikoissa :) Nyt ei voi ihan lähiaikoina vielä haaveilla reissusta ennen kun mun jalka toipuu kokonaan leikkauksesta, mutta eiköhän sitä ehdi :) Haaveillen oon katsellut kaikkien muiden matkakuvia nyt kesällä. Oho, tulipas pitkä kommentti.. Mukavaa viikkoa sulle Linda :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kroatia oli aivan ihana, kannattaa ehdottomasti käydä! :) Minä olen käynyt Espanjassa vain Kanarian saarilla, joten sinnekin pitäisi kyllä lähteä käymään :)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.