Sunnuntai Tivoli

Muistan kuinka lapsena Rovaniemelle aina juhannuksena saapunut Tivoli oli yksi kesän kohokohdista. Kun huomasin Tivoli-mainoksien saapuneen, alkoi kinuaminen isille, että koska mennään tivoliin. Ja sehän ei loppunut ennen kuin sinne mentiin! Pohjoisessa kun ei ole huvipuistoja lähimainkaan, oli Suomen Tivoli niitä ainoita huvipuistokokemuksia pitkälle ala-astetta. Ja lopulta kun isi lähti sinne Tivoliin viemään, oli ranteeseen totta kai saatava ranneke, jotta pään pääsi sekoittamaan toden teolla. Muistan kun kerran menin yhteen laitteeseen hattara kädessä, ja laitteesta päästyäni hattarahan oli sotkenut niin naaman kuin vaatteetkin. En kyllä ymmärrä miten alunperin olin hattaran mukaan laitteeseen saanut... Minusta on myös loistavia kuvia muun muassa possujunasta, jossa istun melko totisena vauhdin huimatessa päätä. Hieman vanhempana muistan ala-astekaverini kanssa kiertäneeni laitteet päivän aikana useampaan otteeseen läpi ja Sombrero laitteen eriväriset hatut oli kaikki testattava, jotta tiesi mikä oli paras. Ja jep, niissä oli eroja ;) 

Ouluun Tivoli tulee aina toukokuun lopulla ja viime vuosina ei Tivolissa olla käytykään. Tänäkin vuonna kerettiin Tivoliin vasta viimeisenä päivänä. Ranneketta ei enää tällä iällä tarvitse ostaa, mutta kyllä me yksi ennen kokematon laite käytiin testaamaanssa ja se olikin oikeastaan aika hauska. Laitteen nimi oli Spider ja se ei pyörittänyt liikaa, vaan otti vain mukavasti vatsanpohjasta. Vanhojen aikojen muistoksi oli ostettava äklömakea hattara, joka tosin ei ollut enää niin hyvää kuin ennen, kun siinä oli jotain esanssimakua mukana? Mielestäni niin ei aina ole ollut? Vanhojen aikojen kunniaksi onnistuin kyllä nytkin sotkemaan vaatteeni hattaralla... Vielä pois lähtiessä kinusin poikaystävääni ostamaan kanssani metrilakuja. Taikasanoina käytin, että sitten kun illalla katsomme jalkapalloa yhdessä niin syödään lakuja. Jalkapallot jäi kyllä silti minun osalta katsomatta, hih.

4 kommenttia

 1. Hauskaa oli varmasti! :) Tuo uusi laukku on tosi ihana, tee siitä postaus? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä! Hmm mietin ensin etten tekisi omaa postausta, mutta muutama muukin on jo sen perään kysellyt niin ehkäpä toteutan sen lomareissun jälkeen! :)

   Poista
 2. Ihana neule :) Mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli minulla lähes käyttämättömänä kaapissa kunnes paritin sen valkoisten housujen kanssa tänä kesänä ja ihatuin palavasti uudelleen! Tämä on Zarasta pari vuotta vanha jo siis :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.