Ralph aurinkolasit

Kesän helpoin asuste on ehdottomasti aurinkolasit. Aurinkolaseilla saa asuun heti erilaista ilmettä ja hippusen lisää sitä jotain. Voipa niiden taakse piilottaa vaikka edellisillan rientojen jäljiltä väsyneet silmät. Itse tykkään melko suurista ja näyttävistä aurinkolaseista, sellaisesta jotka todella huomaa. Sain valita itselleni Sunglasses Shopista Ralph aurinkolasit, ja tulikin ihan tänka på mitkä noista monista silmääni miellyttävistä malleista valitsisin! Suurin osa merkin laseista on hintaluokaltaan alle 100 euroa, joten mistään huimista summista ei näiden, kuitenkin laadukkaiden merkkilasien kohdalla puhuta. Oma valintani oli lopulta Ralph 5162 malli kilpikonnakuosissa, ja nämä osoittautui luonnossa ihan nappivalinnaksi!

Sain myös teille lukijoille jaettavaksi alennuskoodin, jolla saatte Sunglasses Shopin koko valikoimasta (muita merkkejä mm. Ray-Ban, Céline, Chanel, Prada, Marc by Marc Jacobs... kaikki merkit löydät täältä) mukavan alennuksen. Koodilla LINDA15 lähtee tilauksen loppusummasta -15% alennus ja koodi on voimassa 4. heinäkuuta asti. Célinen aurinkolasit ovat olleet himotuslistallani jo pitkään ja koodilla saisikin niistäkin herkuista jo tuntuvan alennuksen, vielä kun Sunglasses Shopilla on aurinkolasien hinnat kivijalkamyymälöihin verrattuna huomattavasti halvemmat. Ehkäpä ne voisi olla lomanaloituslahja itseltä itselleni ;)


3 kommenttia

 1. Mä hamstraisin mieluusti enemmänkin aurinkolaseja, mutta mulla on laseissa reilummin vahvuutta ja piilareita oon laiska käyttämään, niin vahvuudettomat arskat jää turhat vähälle käytölle.
  Yks syy miks melkein jo haaveilen laserleikkauksesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laserleikkauksesta haaveillaan täälläkin, ja itseasiassa ajattelin sen toteuttaa ehkäpä jo tänä vuonna :) Lasit ei haittaa minua ulkonäöllisissä seikoissa, mutta on niistä niin paljon enemmän haittaa, että ajattelin leikkauksessa käydä jos se vain on minun silmille mahdollista tehdä. Siitä se aurinkolasien käyttö vasta kunnolla alkaakin, kun ei tosiaan tarvitse piilareiden kanssa enää temppuilla! ;)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä tuohon verkkokauppaan, lopultakin tuli lasit laitettua tilaukseen :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.